Müzikal tiyatro, kendine özgü bir olay örgüsü olan, müzik, dans ve diyalogların olaylarla bütünleştiği duygusal ve eğlendirici sahne gösterisi, oyun ya da filmdir. Sıklıkla “müzikal” olarak da anılır.

Müzikal

Alice Müzikali 10 Şubat’ta Disney+’ta İzleyicisi ile Buluşacak!

The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca...

Müzikal

FilmBox Arthouse, 2022’yi Müzikallerle Kapatıyor

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yayın yapan FilmBox Arthouse, 7.

Müzikal

Oteller Kenti’nde “müzikal” bir yolculuk!..

İBB Şehir Tiyatroları, klasiklerin ardından İstanbul Şiirle Buluşuyor temasıyla, şiirimizin ustalarını seyircisiyle buluşturmaya başladı.

Müzikal

Hülya Avşar’lı Müzikal Tadında Bir Gece

HÜLYA AVŞAR SAHNESİNDE ÜNLÜLER GEÇİDİ Ağaoğlu Maslak 1453’te yer alan Yeni Gazino’da geçtiğimiz akşam buğulu sesi ve kusursuz güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Hülya Avşar sahne aldı.

Müzikal

Çocuklar Ceviz Adam Müzikalini Çok Sevdi

Nevşehir Belediyesi, ara tatil hediyesi olarak Ceviz Adam Müzikalini çocuklarla buluşturdu.

Müzikal

Şehir Tiyatroları’ndan Yılın Müzikali “Fosforlu Cevriye”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları Suat Derviş’in yazdığı, Gülriz Sururi’nin uyarladığı, Yelda Baskın’ın yönettiği Fosforlu Cevriye adlı müzikali seyirciyle buluşturuyor.

Müzikal

Efsanevi “Notre Dame de Paris” Müzikali Yeniden Zorlu PSM’de

Guinness Rekorlar kitabına “ilk yılında en çok izleyiciye ulaşan müzikal” olarak giren ve sayısız ödüle layık görülen başarılı kadrosu, muazzam koreografileri ve sahne tasarımı ile “Notre Dame de Paris” müzikali, orijinal dili Fransızca olarak 5-23 Mayıs 2023 tarihleri arasında yeniden Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyircisiyle buluşacak.

Müzikal

Niloya’nın Yeni Müzikali ‘’Renkli Balıklar” 20 Şehirde Sahnelenecek

Ekranların sevilen çizgi film kahramanı Niloya, ‘Renkli Balıklar Müzikali’  kapsamında 20 şehirdeki 46 gösterisi ile en yakın arkadaşları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Müzikal

Batı Yakası’nın Hikayesi müzikal filminin ön gösterimine büyük ilgi

Yılın merakla beklenen Batı Yakası'nın Hikâyesi (West Side Story) müzikal filminin ön gösterimi iş, sanat, cemiyet dünyasının yoğun katılımıyla  Atlas 1948 Sineması’nda gerçekleşti.

Müzikal

‘Notre Dame’ın Kamburu Müzikali’ 6 Aralık Pazartesi Trump Sahne’de

Victor Hugo’nun ölümsüz eseri ‘Notre Dame'in Kamburu Müzikali’, 6 Aralık Pazartesi saat 20:30’da Trump Sahne’de izleyicisiyle buluşuyor.