Sitemizde bulunan diğer kategoriler dışında kalan tüm Kültür ve Sanat haberlerine sanat haberleri aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Kültür&Sanat

Girişimci Kafasıyla Düşün – Kaan Gülten

Branding Türkiye’nin referans pazarlaması odaklı fenomen kategorisi...

Kültür&Sanat

Şivlilik çocuk bayramı’nda fener alayı coşkusu yaşandı

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Selçuklu Belediyesi’nin iş birliği ile düzenlenen Şivlilik Çocuk Bayramı’nda “Fener Alayı” programı yine çocukların yüzünü güldürdü.

Kültür&Sanat

100 Yıl Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor

Çukurova Belediyesi ile Adana Tabip Odası işbirliği ile yapımı tamamlanan 100 Yıl Kültür ve Sanat Merkezi açılışı törenle gerçekleştirilecek.

Kültür&Sanat

Mevlana 750. Vuslat yılında DEÜ’de anıldı

Mevlâna Celaleddin-i Rumi, vefatının 750’nci yıl dönümünde Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Sabancı Kültür Sarayı’nda düzenlenen etkinliklerle anıldı.

Kültür&Sanat

Şehirler Sanatla Renkleniyor: Sarının İzi, Türkiye’nin En Büyük Açık Hava Sergisi Oluyor!

Şehirler Sanatla Renkleniyor:  Sarının İzi, Türkiye’nin En Büyük Açık Hava Sergisi Oluyor! Yenilikçi ve çağdaş yapılaşmanın öncü ismi Türk Ytong, kuruluşunun 60.

Kültür&Sanat

Antalyalılar kitap fuarından memnun 

  Antalyalılar kitap fuarından memnun    Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Antalya Kitap Fuarı’ndan Antalyalılar büyük memnuniyet duyuyor.

Kültür&Sanat

Geleneksel Yemek Atölyelerinin ilk lezzeti: Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Geleneksel Yemek Atölyelerinin ilk lezzeti: Urla Mantısı (Kulaklı Mantı) Zengin mutfak kültürü ve gastronomisi ile ön plana çıkan Urla’da Urla Belediyesi Aryom Kültür Merkezinde Doğal Sofra Urla gönüllülerinin gerçekleştirdiği Geleneksel Yemek Atölyelerinin ilk etkinliğinde Urla Mantısı (Kulaklı Mantı) sofradaki yerini aldı Urla Belediyesi Aryom Kültür Merkezinde sürdürülebilir bölgesel kalkınma, sürdürülebilir tarım ve geleneksel lezzetlerin korunması gibi sosyal sorumluluk projelerine katkı koymaya çalışarak, yeniden geleneksel beslenmeyi, sezonunda tüketilen gıdayı öne çıkarmayı ve yöresel üretici ve esnafı kalkındırmayı amaçlayan Urla Doğal Sofra Derneğinin katkılarıyla yerel gastronominin gelişimini destekleyen “Geleneksel Yemek Atölyeleri”nin ilki gerçekleştirildi.

Kültür&Sanat

Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi (SGM) aralık’ta sanat dolu bir aya imza atacak

SABANCI ÜNİVERSİTESİ GÖSTERİ MERKEZİ (SGM) ARALIK’TA SANAT DOLU BİR AYA İMZA ATACAK   Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi (SGM) Aralık ayında da birbirinden değerli sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

Kültür&Sanat

Alevi ocakları buluşması’nın tanıtımı keçiören belediyesi öncülüğünde düzenlendi

“ALEVİ OCAKLARI BULUŞMASI”NIN TANITIMI KEÇİÖREN BELEDİYESİ ÖNCÜLÜĞÜNDE DÜZENLENDİ Keçiören Belediyesi ve Çankaya Cemevi Yaptırma Derneği iş birliğinde ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünün destekleriyle Keçiören’de gerçekleştirilecek olan “Alevi Ocakları Buluşmaları”nın tanıtım programı düzenlendi.

Kültür&Sanat

Tarihi Kortel Konağında sona doğru

Büyükşehir tarafından aslına uygun rekonstrüksiyon çalışmasıyla kente yeniden kazandırılacak Kortel Konağında ilerleme oranı yüzde 85’e ulaştı Tarihi Kortel Konağında sona doğru Eski müderrislerden Hacı Ahmet Hilmi Efendi’ye ait olan ve “Kortel Konağı” olarak tanınan tarihi yapı mülk sahipleri tarafından, “Kamu Yararına” kullanılmak üzere 2019 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağışlanmıştı.