Müzik, Duygularımızı, düşüncelerimizi veya olayları anlatmak amacıyla ölçülü ve düzenli seslerin sanat düşünceleri içerisinde ritm’li veya ritm’siz olarak bir araya getirme sanatıdır.

Müzik

Ali Başarır Biyografi

Ali BAŞARIR BİLGİ 1977 yılı İstanbul doğumlu...

Müzik

Mert Özcan’ın İlk Teklisi Bu Toprakların Sesi!

Mert Özcan’ın ilk teklisi “Mavilim Mavişelim” 21...

Müzik

Müzik Enstrümanları Müzesi’nde oda müziği keyfi

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği MEM Sahne Konserleri kapsamında bu defa Luna Oda Müziği Grubu keyifli bir konser verdi.

Müzik

İş Sanat’tan Luz Casal Geçti

             İŞ SANAT’TAN LUZ CASAL GEÇTİ   İspanya’nın dünyaca ünlü divası Luz Casal, 30 Kasım Perşembe akşamı İş Kuleleri Salonu’nda sevenleriyle buluştu.

Müzik

İki Kadim Kültürün Müziği CRR’de Bir Araya Geliyor 

  İki Kadim Kültürün Müziği CRR’de Bir Araya Geliyor  Alireza Ghorbani ve Coşkun Karademir Müzikle Zamanı ve Sınırları Kaldırıyor İran geleneksel müziğinin yaşayan en önemli temsilcilerinden besteci, şair ve yorumcu Alireza Ghorbani ve Anadolu’nun müziğini sazı, kopuzu ve kendine has yorumuyla dünyaya taşıyan Coşkun Karademir, 6 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.

Müzik

Çocuklar, gençler ve kadınlardan Cumhuriyet aşkına Ahmet Adnan Saygun’da muhteşem 100 Yıl konseri

Çocuklar, gençler ve kadınlardan Cumhuriyet aşkına Ahmet Adnan Saygun’da muhteşem 100 Yıl konseri Bornova Belediyesi ile İnci Vakfı İşbirliği’nde 8 yıl önce kurulan İnci Vakfı Çocuk ve Gençlik Orkestrası 100 Yıl Konseri ile İzmirlilerin karşısına çıktı.

Müzik

Bayramın Neşesi İş Sanat’ın YouTube Kanalında

İş Sanat, tamamı seyircili kaydedilen, sezonun en güzel iki konserinden seçtiği bölümler ile edebiyatımızın usta ismi Sabahattin Ali dinletisini, Ramazan Bayramı’na özel hazırladığı YouTube yayınlarında izleyicilerle buluşturuyor.

Müzik

Eureka’dan yeni single “Uğraşmam” yayında!

Eureka’nın emo trap tınılı yeni çalışması “Uğraşmam”...

Müzik

Lüleburgaz’da caz dolu gece!

Lüleburcaz Konserleri kaldığı yerden devam ediyor.

Müzik

”Can Havli” Tüm Platformlarda Yayında!

Yayınlamış oldukları ve içinde var oldukları projelerle dikkatleri üzerine çeken genç yetenekler; ”Berkan Çelik & Ömercan Özüaydın” sözü ve müziği ikilinin kendisine ait olan yeni şarkısı ”Can Havli”ni dinleyicisiyle buluşturdu.