Resim

Resim yapmaya başlarken bilinmesi gerekenler

Resim yapmaya yeni başlayan biri için gereken...

Duvar Resmi

Fresk Nedir? Fresk Örnekleri Neler?

Fresk, ıslak sıva üzerine yapılan bir duvar...

Resim

İş Sanat Ankara Sanat Galerisi’nde Sezon Oktay Anılanmert Sergisi ile Devam Ediyor

Genellikle resimlerinde, günümüz dünyasında kaybolmakta olan insan öğesinin değerlerini ve yaşamla konularını yorumlayan sanatçı Oktay Anılanmert’in Sergisi Türkiye İş Bankası İktisadi Bağımsızlık Müzesi binasında yer alan İş Sanat Ankara Sanat Galerisi’nde açıldı.

Resim

Trump Art Gallery’de yeni sergi: Kayboluş (Vanish)

Trump Art Gallery’de yeni sergi: ‘Kayboluş (Vanish)’ Sanatçı Pınar Partanaz’ın figüratif ve soyut sanatın sınırlarını zorlayan bir deneyim sunmanın yanı sıra, doğa ile insan arasındaki ilişkinin karmaşıklığını ve uyumunu vurguladığı ‘Kayboluş (Vanish)’ isimli sergisi, Trump Art Gallery’de sanatseverlerle buluşuyor.

Resim

Özgün Baskı Resim Atölyesi İlk Konuk Sanatçısını Ağrıladı

İstanbul halkına çok yönlü bir müze ortamı sunan Galeri Beylikdüzü’nde ekim ayından bu yana devam eden Özgün Baskı Resim Atölyesi, ilk konuk sanatçısını ağırladı.

Resim

Yoldaki Kesişmeler Sergisi

2007 yılından bu yana sürdürdüğü resim çalışmalarından seçkilerin yer aldığı işlerinden oluşan ilk solo sergisini açmaya hazırlanan Esra Soydan, “Yolda” adını verdiği sergisi için, çıkış noktası olarak manevi yolculuğu ile sanat yolculuğunun buluştuğu anların keşfinin esas fikri oluşturduğunu söylüyor.

Resim

Türk Ressam Ayşe Betil, Anadolu kadınını Avrupa’ya taşıyor

Türk ressamlar global çapta başarılara imza atmaya...

Resim

Sanatçılardan Gökyüzünde Çiçekler Açtıran Sergi

Resim sanatının seçkin isimleri “Gökyüzü Ne Güzel...

Süsleme

İngiliz yapılarını Türk doğal taşları süsleyecek

Türkiye’ye 2022 yılında 2,2 milyar dolar döviz kazandıran, ekmeğini taştan çıkaran doğal taş ihracatçıları, İngiliz mimarların prestijli projelerinde Türk doğal taşı kullanmaları için Londra seferine çıkıyor.