1. Haberler
  2. Uncategorized
  3. Mağaza Armatür ve Spotların Röportajı

Mağaza Armatür ve Spotların Röportajı

Mağaza Armatür ve Spotların Röportajı
Mağaza Armatür ve Spotların Röportajı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mağazanın Her Bir Bölümünü Aydınlatmak İçin Hangi Armatürler veya Spotlar Daha Uygundur?

Birçok iş adamının deneyimlerine dayanan mağaza aydınlatması, mağaza ziyaretlerinin artması ve nihayetinde satışların artması üzerinde doğrudan ve olumlu bir etkiye sahiptir. Bu yüzden bir mağazanız varsa, gözlemlemeden önemli bir kazanç kaybedersiniz. Bu yazımızda mağazanın farklı bölümlerini aydınlatma açısından inceledik ve bir mağazanın veya iş merkezinin her bir bölümü için hangi armatürler veya spotlar daha uygundur?  Sorusunu cevapladık.

Mağaza Aydınlatması

Genel olarak mağaza aydınlatması, farklı radyasyon modlarına ve ışık miktarına sahiptir. Mağazadaki ışığın monolitik olması tek tip ve sıkıcı görünebilir. Bu nedenle, mağazanın ışığını farklı bölümlerde çeşitlendirerek, hem dekorasyonunuza yaratıcı bir şekilde bakmanıza hem de her bölümü prensipte aydınlatmanıza yardımcı olun.

Vitrin Aydınlatması Satın Alın

Mağaza vitrininiz, her biri müşteriniz olabilecek yayalarla ilk karşılaşmanızdır. Bu nedenle, mağazanın vitrin aydınlatması en fazla ışığa sahip olacak şekilde yapılmalıdır (yaklaşık 1000 lüks ila 1500 lüks). Bu nedenle, vitrin aydınlatmasını düşünüyorsanız, 60 watt’lık bir raylı spot, 60 watt’lık COB sıva altı armatür  veya AR111 armatürler gibi daha yüksek güçlü ışıklar kullanmalısınız.

Müşterilerin Yolunu Aydınlatmak

Birinin vitrinde ürünlerinizin iyi aydınlatıldığını gördüğünü, onları çektiğini ve mağazanıza girdiğini varsayalım. Bir sonraki adım nedir? İstenilen bölüme nasıl yönlendirilebilir? Doğal olarak, her müşterinin kendisine rehberlik etmesi için bir satıcı düşünülemez, bu nedenle alanın dekorasyonu bunun bir kısmını yapabilir. Müşterileri ve ziyaretçileri istenen bölümlere yönlendirmek için raylı spotlar veya  lineer armatürleri  kullanabilirsiniz, bilimsel olarak insan gözü çizgileri takip eder, başlangıcını ve sonunu arar, böylece müşterilerin gözlerini mağazanın en eğimli olduğunuz kısmına göre yönlendirebilirsiniz, lineer armatürlerin avantajı, tavan haritanıza göre çok fazla esnekliğe sahip olmasıdır ve farklı tasarımlar için özelleştirilebilir olmasıdır.

Mağaza İçi Aydınlatma Ürünleri

Yol boyunca mağazada istediğiniz noktalara yönlendirilen kişi artık en iyi ürünü seçmelidir. Bu noktada doğru ve ilkeli ürün aydınlatması en önemli ve en önemli noktadır. Hassas aydınlatma, ürünlere çok fazla ışık tutmanız gerektiği anlamına gelmez, ancak ek olarak, ürünlerin renk netliği, CRI>95 ile armatür ve spotlarda gözlemlenen bir diğer önemli noktadır  , bu nedenle çeşitli aydınlatma ürünleri pazarında, bu noktaların gözlemlendiği armatürleri veya spotları seçmeye özen gösterin, aydınlatma ürünleri için önerimiz çok fazla ışığa sahip armatürler veya spotlar kullanmaktır.

AR111, raylı spotlar, 60 watt ve 35 watt sıva altı armatürler, bir mağazanın ürünlerini aydınlatmak için farklı modeller arasındadır.

Dekoratif Aydınlatmayı İhmal Etmeyin!

Genellikle, müşteriler belirgin bir özelliğe sahip herhangi bir iyi mağazayı hatırlayacaktır. Mağazanızda bu özelliğin, dekoratif ve özel aydınlatmanın olması güzel. Dekoratif aydınlatma, müşterilere detaylar için sizi hassas ve doğru bir marka veya mağaza olarak tanıtır. Bu tür aydınlatmayı ihmal etmeyin. Bunlar, gömme, yüzey veya sarkıt lineer armatüler, halojen ışıklar veya diğer dekoratif armatürler  gibi alışılmadık geometrik şekillere sahip armatürlerin kullanılmasıdır.

Yukarıdaki noktalar, çeşitli ticari alanlarda mağaza aydınlatması için en önemli noktalardı. Aydınlatma, görüntüleme ve özel Ecowat aydınlatma ürünlerinin sipariş edilmesi konusunda ücretsiz danışmanlık için ecowat.com adresteki web sitemizi ziyaret edebilir veya 0212-211-50-00 numaralı  telefondan bizi arayabilirsiniz.

Mağaza Armatür ve Spotların Röportajı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir