Atamızın Aziz Hatırası İçin Fidan Diktiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edremit Belediyesi ve Edremit Açı Koleji Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırasını yaşatmak için çam fidanı dikti.

 

Edremit Belediyesi ve Edremit Açı Koleji Atamızın “Ormansız ve ağaçsız toprak vatan değildir” sözünden yola çıkarak Zeytinli kavşağındaki alanı çam fidanlarıyla süsledi.

 

 Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Açı Koleji, 8,9,10,11 ve 12.sınıf öğrencileriyle birlikte Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 83. yıl dönümü anısına fidan dikti. Atatürk’ün ağaç ve orman sevgisinin altını çizen Arslan, öğrenci ve öğretmenlere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

 

Arslan yaptığı açıklamada: “ Atamızı anmak onun düşüncelerini ve duygularını yaşamak ve yaşatmaktan geçer. Bizler de bugün Atamızın yeşile ve doğaya olan tutkunluğunu biliyor, gençlerle birlikte onun aziz hatırasını vatanımıza ektiğimiz çam ağaçlarıyla yaşatıyoruz. Ülkemizin geleceği gençlerimize can suyu veren öğretmenlerimizle birlikte vatanımızın geleceği ağaçlarımızın can suyunu veriyoruz. Atamızı saygı, sevgi, minnet ve özlemle anıyoruz” dedi.

 

Etkinliğe; Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Metin Tunçer, Tarımsal İşler Müdürü İbrahim Atış, TEMA Vakfı Edremit Temsilcisi Ebru Tunçel, Açı Koleji Edremit Kurucusu İrfan Yazlıkiçi, Açı Koleji Edremit Genel Müdürü Rabia Yazlıkiçi, Açı Koleji Edremit Müdürü Kazım Güngör, Açı Koleji Müdür Yardımcısı Büşra Bahçeci, Coğrafya Öğretmeni Seçil Ortekin ve Edebiyat Öğretmeni Selen Başaran Bulut  da katıldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Atamızın Aziz Hatırası İçin Fidan Diktiler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir