Beydağ’da Yol Düzenleme Çalışması Yapılıyor

featured
beydagda-yol-duzenleme-calismasi-yapiliyor.jpg
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BEYDAĞ BELEDİYESİ EKİPLERİ TARAFINDAN, BEYDAĞ’DA ASFALT DÖKÜMÜ ÖNCESİNDE YOL DÜZENLEME ÇALIŞMASI YAPIYOR

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve Beydağ Belediyesi ekipleri, Beydağ’da sathi asfalt dökümü öncesinde zemin düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor.

 

Beydağ genelinde Ovacık Yaylası’nda yaptıkları yol ağında sıcak asfalt, sathi asfalt ve yol iyileştirme çalışması gerçekleştiren Beydağ Belediyesi yol yapım ve bakım ekipleri, ilçe de ulaşım kalitesini yükseltmişti.

 

Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile ortaklaşa, bu kez Beydağ’ın Tosunlar mahallesinden Tire’ye bağlanan yolda asfalt dökümü öncesinde yol tesviye ve düzenleme işlemini yerine getiriyor.

 

Hem Beydağ halkı hem de o yolu kullanan vatandaşlar için büyük önem arz eden yolun bir an önce tamamlanacağını belirten Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, “İlçemiz Tosunlar Tire bağlantı yolunun deforme olması ve ekonomik ömrünü tamamlaması sebebiyle, sathi asfalt kaplama çalışmalarına Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile hummalı bir şekilde başladık. Genişletme işlemlerimizin de sürdüğü yolda, çalışmalarımızı tamamladığımızda tarım alanlarına ulaşımda da büyük bir öneme sahip olan yolumuz hem genişleyecek hem de uzun yıllar vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayacak.” diye konuştu.

 

Söz konusu yol üzerinde önümüzde ki günlerde sathi asfalt serim işlemi uygulanarak, güvenli geçiş imkanı sağlanmış olacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Beydağ’da Yol Düzenleme Çalışması Yapılıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir