Biletinial Ocak ayı etkinlik takvimi dopdolu

Biletinial Ocak ayı etkinlik takvimi dopdolu
Biletinial Ocak ayı etkinlik takvimi dopdolu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknoloji odaklı kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial, Ocak ayı boyunca sanatseverleri Türkiye genelindeki kültür, sanat etkinlikleriyle buluşturmayı sürdürecek. Sanatseverler binlerce etkinliğin biletlerine www.biletinial.com üzerinden zahmetsizce erişebilecek.

BASIN BÜLTENİ 12.12.2022 Tüketicileri farklı etkinliklerle buluşturmak için özel çözümler sunan teknoloji odaklı kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial, sanatseverleri Türkiye genelindeki kültür, sanat etkinlikleriyle buluşturmaya yeni yılın ilk ayında da devam edecek. Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Türkiye Voleybol Federasyonu Türkiye’nin önde gelen sinema grupları, özel tiyatrolar, Şehir Tiyatroları, spor kulüpleri ve festivallerin iş ortağı olan Biletinial, kullanıcı dostu arayüzü ve hızlı altyapısıyla katılımcıların etkinliklere kolayca bilet almalarını sağlarken, kültür sanat hayatının zenginleşmesine katkıda bulunuyor.

2023 yılında da İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin onlarca şehrindeki birbirinden güzel etkinlileri kullanıcılarıyla buluşturmaya devam edecek olan Biletinial’da Ocak ayında öne çıkan bazı etkinlikler şöyle;

Birbirinden etkileyici tiyatro oyunları Ocak ayı boyunca seyirciyle buluşuyor

Dünyanın en çok oynanan komedilerinden biri olarak tiyatro tarihine geçen “Ahududu”, Tiyatrokare’nin yeni yorumu ve Nedim Saban imzasıyla sahnede. Suna Keskin ve Melek Baykal’ın baş rollerini paylaştığı oyun, 2 Ocak’ta saat 20:30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde, 15 Ocak’ta ise Trump Sahne’de saat 18:30’da seyircisiyle buluşacak.

Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun yazdığı, Hira Tekindor’un yönettiği ve Zerrin Tekindor’un etkileyici performansıyla adından söz ettiren “Toz”; 24, 25 ve 26 Ocak’ta İstanbul’un yeni kültür sanat merkezi Fişekhane’de sahnelenecek.

Ünlü oyuncu Fırat Tanış, Semih Çelenk’in yazdığı ve yönettiği “Gelin Tanış Olalım” oyunuyla 3 Ocak’ta saat 20:30’da Caddebostan Kültür Merkezi, 10 Ocak’ta saat 20:30’da Trump Sahne ve 19 Ocak’ta saat 20:30’da İzmir Bostanlı Suat Taşer Salonu’nda sahne alacak.

Ankara MEB Şura Salonu, 17 Ocak’ta saat 20:00’de Emrah Eren’in yönettiği, Şevket Çoruh ile Günay Karacaoğlu’nun akılda kalan oyunculuğuyla dikkat çeken “Bir Baba Hamlet” oyununa ev sahipliği yapacak.

Başrollerini Funda Eryiğit, Hazar Ergüçlü ve Kubilay Tunçer’in paylaştığı Timsah Ateşi; 18 Ocak’ta saat 20:00’de Ankara MEB Şura Salonu’nda, 28 Ocak’ta saat 20:30’da ise İzmir Bostanlı Suat Taşer Salonu’nda olacak.

İstanbul’un seslerini, genç ve yaşlı kadınların içlerinden geçirdiklerini, oradan oraya savrulan gençlerin kırgın ve öfkeli hallerini sahneye taşıyan Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun “Istırap Korosu” oyunu; 18 Ocak’ta saat 20:30’da İzmir Bostanlı Suat Taşer Salonu’nda, 27 Ocak’ta saat 20:30’da Bursa Podyum Sanat Mahal’de izlenebilecek.

Müziğin büyüsü Ocak ayı boyunca İstanbul’da

Dünya starlarının, müzikseverlere eşi benzeri olmayan bir gece yaşatacağı “İstanbul Night Flight” konser serisi 2023’te de dinleyiciyle buluşmaya devam edecek. Events Across Turkey tarafından düzenlenen Avrupa’nın En iyi Event Ödüllü etkinliğin kombine biletleri Biletinial üzerinden satışa sunuldu.

Okan Bayülgen’in İstanbul’a kazandırdığı sıra dışı gösteri mekânı Dada Salon Kabarett, Ocak ayında farklı konserlerle dinleyicilerini ağırlamaya hazırlanıyor.  11 Ocak’ta Ayta Sözeri’nin sahne alacağı mekânda 13 Ocak’ta Göksel, 21 Ocak’ta Emre Altuğ, 27 Ocak’ta ise Mirkelam dinleyicilerle buluşacak. Dada Salon Kabarett etkinliklerinin başlama saati ise 22:00.

Moda Kayıkhane, Ocak’ta müziğin sevilen isimlerini sahnesinde ağırlayacak. Türk pop müziği denince ilk akla gelen isimler arasında yer alan Yaşar, ‘Sebepsiz Fırtınam’, ‘Kumralım’, ‘Kör Bıçak’ ve ‘On Bir Ay’ gibi şarkılarıyla 6 Ocak’ta Kayıkhane sahnesinde olacak.  7 Ocak’ta Soner Olgun, 13 Ocak’ta Kıraç, 14 Ocak’ta Selami Şahin ve 20 Ocak’ta Mehmet Erdem de aynı mekânda en güzel şarkılarını dinleyicileri için seslendirecek. Etkinliklerin başlama saati ise 22:00.

Bostancı Gösteri Merkezi, 28 Ocak’ta kendine has yorumuyla dikkatleri üzerine çeken, Türk pop müziğinin genç seslerinden Tuğba Yurt konserine ev sahipliği yapacak. Konser saat 21:00’de başlayacak.

Mizah tutkunları için stand up gösterileri de programda

Biletinial üzerinden satışa çıkan etkinlikler arasında birbirinden komik stand up gösterileri de yar alıyor. İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı, 5 Ocak’ta saat 20:30’da Mandıra Filozofu filmleriyle tanınan Müfit Can Saçıntı’nın “İtiraz Ediyorum” isimli canlı müzikli tek kişilik güldürüsünü ağırlayacak.

“2 Sosyolog” Youtube kanalı ile sosyolojik mizahı geniş kitlelerle buluşturan Nedim Güzel, sosyolojik tespitleri ve yaşanmış komik öyküleri bir araya getirdiği interaktif gösterisiyle 17 Ocak’ta saat 20:30’da Barış Manço Kültür Merkezi’nde, 25 Ocak’ta saat 20:00’de ise Şişli Tiyatrosu’nda sahne alacak.

Biletinial Ocak ayı etkinlik takvimi dopdolu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir