Boğazda Tekne Düğünü Organizasyonu Yapmak İçin 5 Sebep

Boğazda Tekne Düğünü Organizasyonu Yapmak İçin 5 Sebep
Boğazda Tekne Düğünü Organizasyonu Yapmak İçin 5 Sebep
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzün düğün trendleri arasında son yılların en popüler seçeneği olan boğazda tekne düğünleri genel bakımdan mevsimsel geçiş eşliğinde tercih edilmeye devam ediyor. İnsanların hayalinde canlandırdığı konsepti gerçekleştiren boğazda tekne düğünleri adeta masalsı bir düğün konsepti oluşturuyor. Bu havayı oluşturan konsept için ve boğazda tekne düğünü organizasyonu yapmak için 5 sebep sayacak olduğumuzda aşağıda belirteceğimiz maddelerin ciddi derecede sizi etkileyeceğini belirtebiliriz.

  • İstenilen her konsepte uygun olması
  • Çeşitli müzikaller, gruplar, sanatçı, DJ çağırılabilmesi
  • Yemekli, yemeksiz, mevsimsel hazırlıklar eşliğinde hazırlanabilmesi
  • Uygun fiyatlı olması
  • Hayran bırakacak şekilde etki oluşturması

Fotoğraf çektirme veya düğün içi isteyebileceğiniz birçok şeyi yapabileceğiniz bu organizasyonda firma seçimi çok önemli yer tutmaktadır. Tekne organizasyonu dediğinizde birçok firma ile karşılaşırsınız. Ancak bu işi profesyonel şekilde yapabilen esnek firmalar çok azdır. Bu nedenle başlangıçta iyi bir araştırma yapmak çok işinize yarayacak diyebiliriz.

Boğazda Tekne Düğünü

Boğazda tekne düğünü yapmak veya bu hayali gerçekleştirmek yeni evlenecek kişiler için en güzel seçeneklerin başında gelmektedir. Düğün günü çiftlerin en mutlu günü olarak bilinir. Fakat bunu farklı bir havaya dönüştürmek sizin tercihlerinize bağlıdır. Bu bakımdan en iyi tercih olarak tekne düğünü konseptini öne çıkarabiliriz. Tekne düğün konsepti insanların hayal ettiği organizasyonu gerçekleştirme demektir. Birden fazla seçeneğin öne çıkarıldığı konseptlerde henüz organizasyon öncesi sizinle iletişime geçecek yetkiliden konsepte dair her şeyi öğrenebilirsiniz. Bilgi alacağınız konsept dahilinde istediğiniz şeyleri değiştirebilirsiniz.

Teknede Nişan Yapmak

Evlilik öncesi aile arasında yapılan söz ve nişan törenlerinin önemli bir yolculuğa başlangıç adımı olarak görüldüğü gerçektir. Hayatınızı belirleyen bu adımın güzel bir şekilde başlayıp tamamlanmasını istiyorsanız; kesinlikle mekân tercihinize çok önem vermelisiniz. Her iki çiftin ailelerini veya yakınlarını ve sevdiklerini kapsayan ortamın ferah, güzel ve harikulade atmosfer olması gerekir. Ev içinde sıkışarak bir nişan tertip etmek genel gelenekler arasında yer alsa da teknede nişan yapmak rahat bir konsept içinde yer almak demektir. Çünkü konsept beraberinde pek çok şey yapılabilir. Nişanın takılması sonrası aileleri sıcaklaştıran muhabbet edecekleri bir ortam, yemekli bir nişan töreni, gençler için eğlenebilecekleri ambiyans nişanınızı çok daha farklı bir havaya dönüştürecektir. Geçmiş resimlerinize baktığınızda bile yaşadığınız anlardan keyif alacağınıza emin olabilirsiniz.

Tekne Düğününde Bilmeniz Gerekenler

Tekne düğününde bilmeniz gerekenler genel bakımdan ayrıcalıklı bir organizasyon açısından bilgi verici olmaktadır. Düğün konseptlerini araştırırken açık hava tekne organizasyonlarının ve kapalı mekânların fiyat karşılaştırmasını yapın. Ardın tekne düğün konseptlerini mutlaka inceleyin. Beraberinde uygun maliyet tablosunun yanı sıra mevsim seçimi ve diğer hazırlıklar için organizasyon temsilcisi ile iletişime geçin. Size her konuya dair açıklayıcı ve çözüm olarak bir şey sunacaklardır. Her halükarda mutluluğunuz için tüm hazırlıklar tam yapılacaktır. Eksiksiz bir konseptin beraberinde düğününüzü gerçekleştirmek mükemmeldir.

Teknede Düğün Yapmak

Teknede düğün yapmak geçmiş yıllarda sadece TV film sahnelerinde görebildiğimiz bir şey olurken günümüzdeki en trend düğün seçeneği olarak biliniyor. Gerek maliyeti, gerek konsept değişkenliği, gerekse açık havada ve deniz havası alarak yapılabilecek en güzel düğün seçeneği olması ile muhteşem bir anı oluşturduğunu belirtebiliriz. insanların aylarca o gün için hazırlık yaptığı bu özel konsept İstanbul boğazından kalkan teknelerde yapılmaktadır. Organizasyon firması ile iletişime geçmeniz halinde fevkalade bir düğün yaşama şansınız olabilir. Bunun için konseptlere kısaca bakmanız karar vermeniz için yeterli olacaktır.

 

Boğazda Tekne Düğünü Organizasyonu Yapmak İçin 5 Sebep

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir