Dünyanın konuştuğu diziler GAİN’de

Dünyanın konuştuğu diziler GAİN'de
Dünyanın konuştuğu diziler GAİN'de
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birbiri ardına yayınladığı dizilerle 2024’e giren GAİN’in merakla beklenen yeni yapımları yayında…

Eğlence, dizi, film ve belgesel alanında çalışan yapımcı ve dağıtımcı Fremantle ile anlaşan GAİN, bu işbirliği sonucunda Fremantle’ın “Alice & Jack”, “Sullivan’s Crossing” ve Sean Penn’in başrolde olduğu “C*A*U*G*H*T” adlı dizilerini izleyiciyle buluşturdu.

Andrea Riseborough ile Domhnall Gleeson’ın başrollerini paylaştığı “Alice & Jack”, uzun yıllara yayılan bir aşk hikâyesini anlatıyor. Aşkı samimi, dürüst ve komik bir şekilde ele alan yapımın yönetmen koltuğunda Juho Kuosmanen ve Hong Khaou oturuyor.

Robyn Carr’ın roman serisinden uyarlanan “Sullivan’s Crossing” beyin cerrahı Maggie Sullivan’ın kendisini beklenmedik yasal sorunların içinde bulması üzerine memleketine dönerek ayrı yaşadığı babası Sully ile yeniden bağlantı kurma çabalarını konu alıyor. Maggie, Boston’daki hayatını geçici olarak terk edip çocukluğunun geçtiği Nova Scotia’ya döner ve arasının açık olduğu babası Sully Sullivan’ın işlettiği Sullivan’s Crossing’e yerleşir. Orada bir yandan karmaşık bugünüyle uğraşırken bir yandan da acı dolu geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Sullivan’s Crossing’e yeni gelen sinir bozucu ve gizemli Cal Jones’un varlığı ise Maggie’nin özenle hazırladığı planlarını sorgulamasına yol açacaktır. Dizinin oyuncu kadrosunda Morgan Kohan, Chad Michael Murray ve Tom Jackson gibi başarılı isimler yer alıyor.

Sean Penn ve Matthew Fox bir arada 

Kick Gurry’nin hem yaratıcısı hem de başrol oyuncusu olduğu altı bölümlük dizi C*A*U*G*H*T da etkileyici bir oyuncu kadrosuna sahip. Sean Penn, Matthew Fox, Bryan Brown, Susan Sarandon ve Erik Thomson’ın başrolü paylaştığı dizinin hikâyesi Avustralya Savunma Bakanı’nın savaştan etkilenmiş bir ülkeden “gizli bir dosya”yı almak için göreve gönderdiği askerler etrafında şekilleniyor. Amerikalı zannedilen askerler, özgürlük savaşçıları tarafından esir alınınca sosyal medyada ünlü olmalarına neden olan viral bir rehine videosu ortaya çıkıyor. Dizi, sosyal medya çağının bir hicvi olarak kimlik ve ün temalarını inceliyor. Başbakan Warren Whistle’ı canlandıran Bryan Brown, diziyi günümüz toplumunun bir yansıması olarak değerlendiriyor. Güç, politika, sosyal medya ve hükümet konularını ele alan C*A*U*G*H*T bunu mizahi bir dille yapıyor.

Alice & Jack”, “Sullivan’s Crossing” ve “C*A*U*G*H*T” dizilerinin tüm bölümleri GAİN’de izlenebilir.

Gerd Müller, Sepp Maier ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Franz Beckenbauer gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı drama dizisi “Bayern Münih: Rise of Legend” ve tüm dünyanın yakından takip ettiği Kardashian ailesinin özel röportajlarını ve daha önce görülmemiş arşiv görüntülerini içeren üç bölümlük belgesel “House of Kardashian” da GAİN’in yakın zamanda yayınlanmış, çok sevilen en yeni içerikleri arasında…

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Dünyanın konuştuğu diziler GAİN’de

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir