Etiket: konser

Müzik

Zorlu PSM Touché’de Wings Konserleri Başlıyor!

Zorlu PSM’nin dinleyicilere sıra dışı içerikler sunan mekanı touché, Akbank’ın seyahatten günlük yaşama, hayatın her alanında özel ayrıcalıklar sunan kredi kartı Wings konserleriyle ülkemizin unutulmaz seslerini müzikseverlerle buluşturuyor.

Müzik

Dil’den Dil’e Türküler Konseri

Selçuklu Belediyesi Sanat Akademisi Müzik Topluluğu üyelerinin ilk defa seyirci önünde seslendirdiği “Dil’den Dîl’e Türküler” konseri büyük beğeni aldı.

Müzik

Zorlu PSM Lokalize Konserleri Emir Yargın’ın Konsept Konser Serisi Klas Pop’u Ağırlıyor!

Zorlu PSM’nin sevilen konser serisi Lokalize kapsamında; tek notasını bile duysanız sonuna kadar içinizden söylediğiniz, çok popüler olmasına rağmen asla değerini yitirmeyen en “Klas Pop” şarkılar, Emir Yargın’ın dikkat çeken vokal performansı ve yüksek sahne enerjisiyle 14 Ocak akşamı Lokalize serisi kapsamında %100 Studio’da  dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Müzik

Mor ve Ötesi Hafızalardan Silinmeyecek Yılbaşı Konserini Dört Bin Kişiyle Zorlu PSM’de Gerçekleştirdi!

İstanbul’da büyük stadyum konserinden sonraki ilk konser Zorlu PSM’de gerçekleştirildi! Türkiye’nin müzik tarihine 20 yılı aşkın süredir unutulmaz eserler bırakan, ‘Bir Derdim Var’, ‘Cambaz’, ‘Oyunbozan’, ‘Deli’ gibi ikonikleşmiş şarkılarıyla rock müziğinin en güçlü temsilcilerinden biri olan mor ve ötesi, 2023 yılını Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde dört bin müzikseverle kutladı.

Müzik

Andican Gençlik Senfoni Orkestrası’ndan Bağcılar’da dev konser

Bağcılar Belediyesi’nin Türkiye-Özbekistan ilişkilerinin 30’uncu yılına ithafen düzenlediği etkinlikte Özbekistan Cumhuriyeti Andican Gençlik Senfoni Orkestrası, dev bir konser verdi.

Müzik

İstanbul’da Bir Mekânın 328 Yıllık Müzik Hikâyesi

CRR Türk Müziği Topluluğu, 27 Aralık Salı...

Müzik

Çankaya, Atatürk’ün Ankara’ya Gelişini Konserle Kutluyor

Çankaya Belediyesi, 27 Aralık Atatürk’ün Ankara’ya Gelişinin 103.

Müzik

Yılbaşında Çok Özel Nilüfer Konseri

Türk Pop Müziği’nin eşsiz sesi Nilüfer, yeni yıla muhteşem bir konserle girmeye hazırlanıyor.

Müzik

Çocuk orkestrasından SMA hastası çocuklar için anlamlı konser

Şef Furkan Üstündağ yönetimindeki Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası ve Antalya Üstün Kent Orkestrası tarafından ünlü sanatçı Bora Duran’ın sahne aldığı anlamlı bir konser düzenlendi.

Müzik

Genç Müzisyen Savaş Alp Başar, İlk Konseriyle Kadıköy The Wall’da!

Alternatif rock müziğin yeni ve iddialı ismi...