Fanta Fest 16 Ağustos'ta Edis, Ceza ve Güneş ile başlıyor

featured
fanta-fest-16-agustosta-edis-ceza-ve-gunes-ile-basliyor.jpg
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fanta Fest, geçen senenin ardından gençlere müzik ve eğlence dolu renkli bir dünya sunmaya devam ediyor. Heyecanla beklenen Fanta Fest’in ilk konseri 16 Ağustos’ta Bursa Yunuseli Havaalanı’nda gerçekleşecek.

Fanta Fest, aynı zamanda Türk Eğitim Vakfı (TEV) aracılığı ile depremden etkilenen 200 lise ve üniversite öğrencisine burs desteği de sağlayacak.

Geçtiğimiz yıl 10 ilde 275 bin izleyici ile buluşan Fanta Fest, bu yaz “Bize Bunlarla Gel sloganıyla”  müzik ve eğlenceyi Türkiye’nin dört bir yanına Edis, Güneş ve Ceza ile taşıyacak.  Ünlü sanatçılar Edis, Ceza ve Güneş’in sahne alacağı Fanta Fest’in ilk durağı 16 Ağustos Çarşamba günü Bursa olacak.

16 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında toplam 10 şehirde yüz binlerce müzikseverin katılımıyla gerçekleşecek olan Fanta Fest, müzik ve eğlenceyle dolu programı ile gençleri eşsiz bir festival deneyimi altında buluşturacak. 

Türkiye’nin sevilen sanatçıları Edis, Güneş ve Ceza’nın festival katılımcılarını şarkılarıyla müziğe doyuracağı Fanta Fest, Bursa sonrasında sırasıyla İzmir (19 Ağustos), Denizli (21 Ağustos), Antalya (23 Ağustos), Adana (26 Ağustos), Gaziantep (29 Ağustos), Kayseri (31 Ağustos), Samsun (2 Eylül), Ankara (4 Eylül) ve Kocaeli (6 Eylül) illeriyle devam edecek.   

Fanta Fest bileti Daha Daha’da 

Daha Daha uygulamasında biriken 2.000 Fanta puanla bilet kazanma fırsatını yakalayan herkese açık olacak Fanta Fest; müzik, eğlence ve atıştırmalık dünyasını gençlerle interaktif şekilde buluşturacak.

Fanta Fest, bu sene ayrıca Türk Eğitim Vakfı (TEV) iş birliğiyle depremden etkilenen 200 lise ve üniversite öğrencisine burs desteği sağlayacak. 

İller

Festival Alanı

Tarih 

BURSA

Yunuseli Havaalanı

16 Ağustos

İZMİR

Gündoğdu Meydanı

19 Ağustos

DENİZLİ

Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Yerleşkesi

21 Ağustos

ANTALYA

AntalyaSpor Stadyumu Otoparkı

23 Ağustos

ADANA

M1 AVM Otoparkı

26 Ağustos

GAZİANTEP

Gaziantep Üniversitesi Stadyumu

29 Ağustos

KAYSERİ

Kadir Has Stadyumu Otoparkı

31 Ağustos

SAMSUN

Batıpark

2 Eylül

ANKARA

Cer Modern Otoparkı

4 Eylül

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Fanta Fest 16 Ağustos'ta Edis, Ceza ve Güneş ile başlıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir