FilmBox Extra Ekranlarında Yaz, Heyecan Fırtınasıyla Başlıyor

featured
filmbox-extra-ekranlarinda-yaz-heyecan-firtinasiyla-basliyor.jpg
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SPI International, 3–11 Haziran tarihleri arasında 3 heyecanlı filmi FilmBox Extra ekranlarında izleyicilere sunuyor. Hollywood efsanesi Liam Neeson ile amansız bir takip, iki genç kızın yerden yüzlerce metre yükseklikte yaşam mücadelesi ve bir diğer Hollywood efsanesi Christian Bale’in muhteşem performansıyla Amerika tarihinin en büyük skandallarından birinden ilham alan kurgusal bir öykü, FilmBox Extra ekranlarında ilk kez izlenebilecek. 

6 kıtada, 69 ülkede milyonlarca kişiye hizmet veren uluslararası medya kuruluşu SPI International, 3–11 Haziran tarihleri arasında heyecan fırtınası 3 filmin ekran prömiyerini, aksiyon ve gerilim ağırlıklı filmlere ağırlık veren FilmBox Extra ekranlarında izleyicilerle buluşturuyor. 

Takip (Taken) – 3 Haziran Cumartesi – Saat: 21:30

Hollywood’un yaşayan efsanesi Liam Neeson’un başrolünü üstlendiği Takip, devam filmleriyle kült statüsüne ulaşmış bir yapım. Bu öykünün başlangıç filminde eski FBI ajanı Bryan Mill, çok sevdiği kızı beyaz kadın ticareti yapan bir çete tarafından kaçırılınca, eski yeteneklerine başvurmak zorunda kalıyor ve aksiyon dolu bir kovalamacada kızı Kim’i kurtarmak için elinden geleni yapıyor.

Düşüş (Fall) – 7 Haziran Çarşamba – Saat: 21:30

2022 yılının en heyecan verici yapımlarından biri olarak gösterilen Düşüş, 600 metrelik bir radyo kulesinin tepesinde yaşam mücadelesi veren iki iyi arkadaşın, Becky ve Hunter’ın öyküsünü anlatıyor. Başına gelen hazin bir olay sonrası 51 hafta boyunca hayata küsen Becky, iyileşmek için korkularıyla yüzleşmesi gerektiğine karar verince, heyecan bağımlısı arkadaşı Hunter ile birlikte, Amerika’nın dördüncü en yüksek yapısı olan, 600 metrelik bir radyo direğine tırmanıyorlar. Ancak, bu macerada hiç bir şey beklendiği gibi gitmiyor.

Düzenbaz (American Hustle) – 11 Haziran Pazar – Saat: 21:30

Hollywood’un kara şövalyesi Christian Bale, heyecanlı ve eğlenceli bir dönem filminde başrolü üstleniyor. Amerikan tarihinin en büyük skandalları arasında gösterilen ve 7 senatörün rüşvet suçundan hüküm giymesiyle sonuçlanan bir FBI operasyonundan esinlenen bu kurgusal öyküde usta dolandırıcı Irving Rosenfeld ve ortağı Sydney Prosser, genç ve yetenekli bir FBI ajanı olan Richie DiMaso tarafından yakalanıyor. İkilinin hüküm giymemek için tek çaresi, FBI için çalışmak oluyor. FBI’ın üst kademeli yöneticilerinden gelen bu teklifi kabul eden iki kafadara, kendileri gibi usta bir şekilde dolandırıcılık yapan insanları teşhis etme görevi veriliyor. Başlarda zekice görünen bu plan, zamanla değişime uğruyor.

Aksiyon filmlerini, kesintisiz ve HD kalitesinde FilmBox Extra ekranlarında izlemek isteyen sinemaseverler, kanala Türksat KabloTV 337. kanal üzerinden ulaşabiliyor. FilmBox Extra içeriklerine ayrıca filmbox web sitesi ve FilmBox+ uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

FilmBox Extra Ekranlarında Yaz, Heyecan Fırtınasıyla Başlıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir