Geleceğin dijital bankacılığı, gençlerin parmaklarının ucunda

featured
gelecegin-dijital-bankaciligi-genclerin-parmaklarinin-ucunda.jpg
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VakıfBank iOS Swift Bootcamp 2022 başvuruları yoğun ilgi gördü

 

Güçlü teknolojik altyapısı ile bankacılık sektörünü geleceğe taşıyan VakıfBank’ın genç yazılımcı adaylarına yönelik VakıfBank iOS Swift Bootcamp 2022 başvuruları tamamlandı. 2347 kişinin başvurduğu programda, ön elemeyi geçen adayları yoğun bir teknik eğitimin ardından VakıfBank Ailesi’ne katılma ve geleceğin bankacılığını yaratma fırsatı bekliyor.  

 

 

Dijital bankacılıkta Türkiye’nin öncüsü VakıfBank’ın yazılım kariyerine başlamak ve geleceğin uygulama trendlerini belirlemek isteyen gençler için düzenlediği VakıfBank iOS Swift Bootcamp 2022’ye başvurular tamamlandı. 2347 kişinin başvurduğu programda, ön elemeyi geçen adaylar teknik test ve video mülakatların ardından bootcamp’e kabul edilecekler ve 29 Ekim-11 Aralık 2022 dönemi boyunca, online eğitimlere ücretsiz katılma şansı bulacaklar. 

 

iOS Swift ile geliştirme yapmayı seven ve bootcamp’e kabul edilen gençler, toplam 7 hafta sürecek 70 saatlik eğitim programında, iOS Swift eğitiminin yanı sıra git kullanımı, agile-scrum, interview teknikleri gibi temel eğitimleri de alacaklar. Eğitimin sonunda teslim edilecek bitirme projesi ile adaylar, eğitim süresince öğrendikleri bilgileri uygulamalı olarak deneyimleme şansı elde ederken yazılım kariyerlerine VakıfBank çatısı altında başlama imkânı da bulabilecekler.

 

VakıfBank iOS Swift Bootcamp 2022 ile Türkiye’nin dört bir yanından yeni mezunlara ulaştı 

VakıfBank’ın gençlerin Swift yazılım diline hâkim olmaları ve sektörde en çok aranan becerileri kazanmaları için hazırladığı eğitim programına Türkiye çapında ilgi büyüktü. Başvuranların yüzde 54’ü bilgisayarla ilgili bölümlerden, yüzde 25’i diğer mühendislik alanlarından, kalanı ise diğer bölümlerden mezun gençlerden oluştu. Ayrıca yüzde 79’u bir yıldan daha az iş tecrübesine sahip adaylar, Vakıfbank iOS Swift Bootcamp aracılığıyla eğitim almak ve VakıfBanklı olmak istedi. VakıfBank’ın, bu yıl ilk kez gerçekleştirilen bootcamp başvurularının yüzde 37’si İstanbul, Ankara, İzmir gibi üç büyükşehir hariç Türkiye’nin dört bir yanından yapıldı.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Geleceğin dijital bankacılığı, gençlerin parmaklarının ucunda

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir