Gölcüklü Gençleri Pomem Sınavına Hazırlayacak Ücretsiz Kursta Kayıtlar Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gölcük Belediyesi, ilçede yaşayan ve polis olma hayali kuran gençlerin hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak için açtığı ücretsiz POMEM sınavı hazırlık kursunda yeni dönem kayıtları başladı.

Gölcük Belediyesi Spor Birimi tarafından düzenlenen, 27.dönem ücretsiz Polis Meslek Eğitim Merkezi Fiziki Yeterlilik Sınavı Hazırlık Kursu’nda eğitim alan 71 gençten 20'si sınavı kazanarak polis olmaya hak kazanmıştı. İlçede yaşayan ve polis olma hayali kuran gençlerin, hayallerine ulaşmasına katkı sunan ücretsiz kursta, 28. dönem kayıtları başladı.

BİR MESAJLA KAYIT OLMA İMKANI

23 Kasım’da başlayacak hazırlık kursuna kayıt olmak isteyen gençler, 0 530 415 05 44 veya 0 532 340 71 35 numaralı iletişim numaralarına, WhatsApp mesajı olarak; ad ve soyadı, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası, HES kodu ve doğum tarihi bilgilerini yazarak kayıt olabiliyor.

BAŞKAN SEZER, GENÇLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Ücretsiz POMEM kurslarında, Gölcük Belediyesi Spor Birimi antrenörleri tarafından Salı ve Perşembe günleri saat 12:00-17:00 arasında, Cumartesi günü de çalışanlar için 18:00-19:00 arası eğitim veriliyor. Ücretsiz kurslar ile gençlerin hayallerine ulaşmalarına katkı sunmaya devam edeceklerini söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, kursa katılacak gençlere başarılar diledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Gölcüklü Gençleri Pomem Sınavına Hazırlayacak Ücretsiz Kursta Kayıtlar Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir