Güneydoğu’nın Yeni Yıldızı Batman Petrol City AVM Açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güneydoğu’nun en yeni ve kapsamlı projesi olan Batman Petrol City AVM, merkezi ve havalimanına yakın konumu, 35.000 m2 kiralanabilir alanı ve 30’u Batman’da ilk olmak üzere toplam 102 mağazasıyla kapılarını ziyaretçilerine açtı. 

 

Hipermarket, elektronik market, çocuk eğlence alanları, Cinemart Sinemaları ve toplamda 1.500 kişilik oturma kapasiteli yeme – içme alanına sahip Petrol City AVM; tüm ihtiyaçların tek seferde karşılanmasını sağlayacak 80 adet seçkin mağazadan oluşuyor. Ayrıca Petrol City, sahip olduğu 3.200 m2’lik yeşil teras alanıyla, alışverişin yanındasosyalleşmeye de olanak sağlayacak bir yaşam merkezi olarak konumlanıyor.

 

Yönetim ve kiralama hizmetleri JLL Türkiye tarafından yürütülen Batman Petrol City AVM, bölgeye sağlayacağı istihdam açısından da büyük önem taşıyor. 82.000 m2 inşaat alanı üzerine kurulu olan ve 300 milyon TL yatırım bedeline olan, 35.000 m2 kiralanabilir alanla bölgeye hareket getirecek AVM, yaklaşık 1.500 beyaz yakalıya istihdam sağlayacak.

 

“Batman’a İnanın, Batman’a Güvenin”

 

Petrol City AVM açılışında gerçekleştirdiği konuşmasında Batman’ı parlak bir geleceğin beklediğini belirten Batman Valisi Hulusi Şahin ekledi: “Her yıl Batman nüfusu ortalama 20.000 kişi artıyor. Türkiye’de nüfusu en hızlı artan 4. il olan şehrimiz, aynı zamanda en genç nüfusa sahip iller arasında 7. sırada yer alıyor. Batman’a güvenin, inanın, bu şehirde gelecek var”. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Güneydoğu’nın Yeni Yıldızı Batman Petrol City AVM Açıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir