İleri Seviye COVID-19 Önlemleri ISK-SODEX 2021’de Etkili Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrasya Bölgesi’nin lider HVAC&R sektörü buluşma noktası olan ISK-SODEX, bu yıl Avrupa, Asya ve Afrika kıtasından 812 firmanın katılımıyla gerçekleşti. Fuar; İç İşleri Bakanlığı’nın 6 Eylül 2021’de yayınladığı genelge kapsamı doğrultusunda, dört gün boyunca uygulanan ve sektörde bir ilk olan COVID-19 önlemleri sayesinde “0” pozitif vaka ile tamamlandı.

 

 

Hannover Messe Sodeks Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen; Avrasya bölgesinin lider iklimlendirme sanayi fuarı ISK-SODEX, 29 Eylül – 2 Ekim 2021 tarihleri arasında sektör oyuncularını bir araya getirdi. COVID-19 salgınıyla birlikte günlük hayatın vazgeçilmezleri arasına giren sağlıklı iklimlendirme çözümleri, bu yıl ISK-SODEX’in de ana teması oldu.

 

27 ülkeden 812 katılımcı, Türkiye dahil 95 ülkeden fuarı ziyarete gelen 86.217 sektör profesyoneli ziyaretçi bu yıl ISK-SODEX’te ileri seviye COVID-19 önlemleriyle fuar alanında yer aldılar. Hannover Messe Sodeks Fuarcılık; Türkiye’de fuarcılık alanında bir ilki gerçekleştirerek, dört günlük fuar organizasyonu boyunca, İç İşleri Bakanlığı’nın 6 Eylül 2021’de yayınlandığı genelge doğrultusunda kapalı ve kalabalık alanlara giriş uygulamalarını hayata geçirdi.

 

Fuara girişlerde katılımcılar ve ziyaretçilere aşı, geçirilmiş hastalık veya negatif PCR sorgulaması istendi. Fuar alanında maske, mesafe, hijyen uygulaması yaygın olarak yapıldı. ISK-SODEX’in sektör için bir dönüm noktası olarak hayata geçirdiği bu uygulamanın gereklilikleri, tüm katılımcı ve ziyaretçiler tarafından hassasiyetle yerine getirildi. Katılımcıların yüzde 83’ü fuarda uygulanan COVID-19 önlemlerinden memnun kaldıklarını belirtti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

İleri Seviye COVID-19 Önlemleri ISK-SODEX 2021’de Etkili Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir