İllegal Hayatlar’a Çok Az Kaldı Sinemaya Koşacağız!

İllegal Hayatlar'a Çok Az Kaldı Sinemaya Koşacağız!
İllegal Hayatlar'a Çok Az Kaldı Sinemaya Koşacağız!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

13 Ocak’ta vizyona girecek ‘İllegal Hayatlar’ yayınlanan fragmanıyla bir gün içinde milyonlarca kez izlendi ve trendler listesinin zirvesine oturdu. Güncel olayları sıra dışı bir bakış açısıyla komediye dönüştüren ve eğlence vaat eden filmin yeni fragmanına gelen yorumlar hep aynı: “Sinemaya koşacağız!”

Başrollerini ‘Röportaj Adam’ Mahsun Karaca, Şahin Sarsu, Mehmet Kahraman, Müjde Uzman ve Bülent Çolak’ın paylaştığı ’İllegal Hayatlar’, her görüşü kucaklamayı merkezine alan ve hayali bir oluşuma öncülük eden Mahsun’un, arkadaşlarıyla giriştiği komik ve eğlenceli macerayı anlatıyor. Hikayesini Röportaj Adam (Mahsun Karaca), senarist ve yönetmenliğini Cenk Çelik’in üstlendiği filmde Mahsun Karacaya’ya sosyal medya videolarında da yer alan ekip eşlik ediyor.

Baştan sona bir kahkaha tufanı olarak seyirciye çılgın bir komedi vaat eden ‘İllegal Hayatlar’ın yayınlanan fragmanında konunun ana hatları daha net ortaya çıkıyor. ‘Mahsun’, ‘Şahin’ ve ‘Mehmet’, Adana’nın varoşlarında bir dernek çatısı altında kaçak kumarhane işleten üç arkadaştır. Polis baskınları sonucunda mekanları mühürlenince çözümü paravan bir parti kurmakta bulurlar. Seçmen kitlesinin yüzde 99,8’inin fikirlerini kapsayacak bir politikayla ortaya çıkınca beklemedikleri bir şekilde ülkenin gündemine otururlar. Paravan olarak kurdukları partiyle siyasete girip milyonları peşlerinden sürüklemeye başlarlar.

‘İllegal Hayatlar’ın fragmanının izlenme sayısı bir gün içinde hızla bir milyona yaklaşırken gelen yorumlarda seyircinin filmi izlemek için sabırsızlandığı görüldü. Ekşisözlük yazarlarının başlattığı “İllegal Hayatlar Filmine Gidiyoruz” kampanyası gündem olurken, Mahsun Karaca’yı Youtube videolarından tanıyan ve takip eden kitlenin yorumlarında “Yıllar sonra sinemaya gideceğim”, “13 Ocak’ta sinemaya koşacağız”, “Hayatımda 2 kez sinemaya gittim, bu 3’üncü olacak” gibi ifadeler dikkat çekti.

‘İllegal Hayatlar’ Netd, Wovie ve RetroPro yapımcılığında sinema izleyicisine ulaşacak. Cj Entertainment Türkiye’nin dağıtımıyla 13 Ocak 2023’te vizyona girecek olan film son yılların en unutulmaz komedisi olmaya aday.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

İllegal Hayatlar’a Çok Az Kaldı Sinemaya Koşacağız!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir