Levi’s®, Music Project 2021 için Khalid ile bir araya geliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müziğin insanların içindeki yaratıcılığı ortaya çıkardığı ve insanlara ilham verdiği kaçınılmaz bir gerçek! En önemlisi ise müziğin verdiği birlik olma hissi ve bu süreçte engelleri yıkma etkisi. 2015 yılından itibaren Levi's® Müzik Projesi için birbirinden değerli pek çok uluslararası ve yerli sanatçılarla iş birliği yaptı.  Levi's® Müzik Projesi, sosyal yardım kuruluşlarının yardımıyla gelecek nesil genç müzisyenlere müzik eğitimi için gerekli kaynakları sağlayan bir girişim projesidir. Sanat eğitimini finanse etme güçlükleri, yaşanan son küresel pandemi koşulları altında daha da fazla gencin kişisel gelişiminde olumsuz etki bırakıyor ve aynı zamanda kendilerini ifade etmelerinin önünde bir duvar örüyor.

 

Khalid, 2021 Levi's® Müzik Projesi’ni kendi sesini ve müziğe olan tutkusunu keşfettiği, doğup büyüdüğü şehir olan El Paso Texas’a getiriyor. Levi’s®, yerel Boys & Girls Club (B.G.E.P)’ e son teknoloji tabletlerle, kulaklıklarla ve müzik aletleriyle donatılmış yepyeni bir müzik odası tahsis ederek  Khalid’in kar amacı gütmeyen kuruluşu  ‘The Great Khalid Foundation’ ile birlikte yeni bir iş birliğine imza attı. Buna ek olarak, El Paso’daki müzik öğrencileri Stax Müzik Akademisi’nden gelen bir yapımcı/öğretmen ile Discord arayıcılığıyla 4 haftalık bir dijital müzik prodüksiyon kursuna da başlayacak.

 

Khalid’in El Paso’da geçirdiği zaman ve  B.G.E.P gibi kuruluşların kariyerinin başında ona sağladığı imkan paha biçilemezdi. Levi's® Müzik Projesi için “Sahne Arkası” oturumunun çekildiği stüdyoda yazdığı Billboard hit’i “Location” hakkında konuşurken “Burada hayatımı değiştiren şarkılar yazdım.” diyor. Khalid bu programa katılımıyla, bunu ileriye taşıyabilmeyi,  genç ve hevesli müzisyenlere kendi hayallerini gerçekleştime konusunda ihtiyaçları olan “kaynakları ve deneyimi’ sunmayı hedefliyor. 

 

Programın öne çıkan özelliklerinden biri olan“Remix Challenge” ile  genç müzisyenler Khalid’in hit parçası “Better” a kendi yorumlarını katıp aralarında bir rekabet oluşturacak. Discord kullanıcıları, programın farklı ayrıcalıklarından da yararlanabilecek. Bu ayrıcalıklar arasında Khalid’in ses mühendisi ile birlikte stüdyoya girme ve Khalid ile beraber “Backstage Session” deneyimini yaşama yer alıyor. Khalid’in projesi global bir ortaklık sonucu oluşan Better Remix Challenge’i kazanan genç müzisyeni ve El Paso Boys & Girls Club tarafından çekilen görüntüleri bir araya getiren bir müzik videosuyla sonuçlanacak. Ayrıntılı içerikler Levi's® ‘ın Youtube kanalında yayınlanacak. 

Kasım ayı boyunca, Khalid ve aralarında Levi's® Music Project UK’de yer alacak olan Malezya kökenli şarkıcı ve besteci Yuna ve Mabel’in da olduğu dünyanın birçok farklı ülkesinden gelecek 15 kişilik bir kadro ile “Always- Live” eğitim topluluğu Discord’ta yayına girecek. Türünün ilk örneği olan, sanatçılar tarafından yönetilen bu özel Levi's® projesi, ilham verici içerik ve ayrıcalıklı atölye deneyimleriyle dünyanın farklı yerlerinden gelen insanlara Levi's® Müzik Projesi’nin genel imkanlarına erişim sağlıyor. 

 

Levi's® Müzik Projesi ilk kez, programı dünya çapında yeni kitlelere ulaştırmak için akış platformu DİSCORD ile işbirliği yaptı. 2015 yılı itibarı ile Discord, kısa sürede birçok insanın aynı platformda çevrimici olarak buluştuğu bir yer haline geldi. 

 

Levi's® Müzik Projesi x Khlalid içeriği 3 Kasım’da yayınlandı ve 2022 yılı boyunca Levi's®  Discord ve Levi's®  Youtube aracılığı ile Levi's® Müzik Projesi platformunda kullanıma açık olacak. Daha fazla bilgi ve global program tarihlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Levi’s®, Music Project 2021 için Khalid ile bir araya geliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir