OMEGA, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için Geri Sayımı Başlattı

featured
omega-paris-2024-olimpiyat-oyunlari-icin-geri-sayimi-baslatti.jpg
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olimpiyat Oyunları’nın resmi zaman tutucusu İsviçreli saat üreticisi OMEGA, Paris 2024 oyunlarına tam bir yıl kala geri sayımı resmi olarak başlattı.

Paris’teki Port de la Bourdonnais’de, Eyfel Kulesi’nin hemen altında konumlandırılan OMEGA’nın yeni geri sayım saati, 26 Temmuz 2024 tarihindeki açılış törenine kadar organizasyona kalan süreyi saat, dakika ve saniye kırılımında gösterecek. 

OMEGA başkanı ve CEO’su Raynald Aeschlimann, OMEGA’nın geri sayım saatinin konumlanması şerefine Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Thomas Bach ve Paris 2024 Başkanı Tony Estanguet’yi ağırladı. Aeschlimann, Bach ve Estanguet geri sayım saatini tanıtarak, geri sayımı başlattı.

Raynald Aeschlimann düşüncelerini “Olimpiyat Oyunları’na bir yıl kala o enerjiyi ve heyecanı içimizde hissediyoruz. Sporcular hayal kurmaya başlar, zaman tutucularımız ise son hazırlıklarını gerçekleştirir. Paris 2024’ün unutulmaz bir organizasyon olacağından eminim.” diyerek ifade etti. 

Thomas Bach, OMEGA’nın Olimpiyat Oyunları’ndaki konumunuzu “Doğru ve güvenilir zaman tutuculuğu, Olimpiyat Oyunları için çok önemli. OMEGA, 90 yılı aşkın süredir sporcuların elde ettiği sonuçların doğru bir şekilde kaydedilmesini ve Olimpiyat tarihinin yazılabilmesini sağlıyor. Olimpiyat Oyunları’ndaki değerli ortağımız OMEGA ile birlikte, Paris 2024’e bir yıl kala geri sayım saatimizin açılışını yapmaktan mutluluk duyuyoruz.” diyerek belirtti.

Tony Estanguet ise şunları söyledi: “Bir sporcu için olimpiyatlardan önceki son bir yıl hazırlık açısından çok önemlidir. O dönemlerimi dün gibi hatırlıyorum. İster sporcu, ister seyirci olun, son bir yılda tüm duygular açığa çıkmaya başlar ve aklınız hep olimpiyatlardadır. Işıklar şehrinin kalbinde düzenlenecek olan Paris 2024 oyunları çarpıcı, ikonik ve unutulmaz olacak ve herkesi kucaklayacak. OMEGA gibi bir ortağa sahip olmak ve bu geri sayım etkinliğinde yer almak muhteşem. Birlikte hayallerimiz daha da büyüyecek!”

Havanın kararması ile birlikte aydınlatılan geri sayım saati, altın renginde bir halkla ile çevrelenen alev tasarımıyla, ilhamını Paris 2024 logosundan alıyor. Bu organizasyon için özel olarak tasarlanan geri sayım saati, şehirde gerçekleşecek Olimpiyat Oyunları için heyecan uyandırıyor.

Paris 2024’te OMEGA, 1932’den beri sürdürdüğü resmi zaman tutuculuğu görevini 31. kez üstlenecek. OMEGA, 90 yılı aşkın süredir spor etkinliklerinin ölçümünde önde gelen teknolojileri geliştiriyor ve dünyanın en iyi sporcularının hayallerine ulaşma anlarını kayıt altına alıyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

OMEGA, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için Geri Sayımı Başlattı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir