PosRapor, 2021 Yılının İlk 11 Ayında 10 Milyon Adet İşlem Raporladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eçözüm Açık Bankacılık Platformundaki ürünleri kullanan kurumsal firma sayısı 1300'i aştı

PosRapor, 2021 Yılının İlk 11 Ayında 10 Milyon Adet İşlem Raporladı

  • Firmaların tüm fiziki ve sanal pos hareketlerinin tek panelden takip edilmesini, anlık bildirimler alınmasını ve POS’lardan gerçekleştirilen tüm işlemlerin anlık olarak firmaların ERP – Muhasebe programlarına aktarılmasını sağlayan PosRapor’un farklı bankalardan alıp işleyerek raporladığı işlem sayısı 2021 yılında 10 Milyon adet işlem hacmini geçti.
  • Son olarak sisteme Şekerbank’ı da ekleyen PosRapor, entegre olduğu banka sayısını 11'e çıkardı.

Netahsilat Online Tahsilat Sistemi içerisinde bir modül olarak hayata geçirilen PosRapor, 5 yıl içinde firmaların ihtiyaç ve talepleri neticesinde güncel teknolojiler ile geliştirildi. Farklı bankalarda fiziki ve sanal posu olan ve bu poslar üzerinden ödeme alan firmalar için sunulan PosRapor, tüm fiziki ve sanal poslarından gerçekleşen işlemleri tek ekran üzerinden anlık olarak takip edebilme imkanı sunuyor.  PosRapor ile kurumlar panelde sürekli güncelleme yaparak genel toplam, valör tarihi, banka ve pos alanlarını geliştiriyor ve daha detaylı raporları sistem üzerinden alabiliyor.

Tüm fiziki ve sanal pos hareketlerinin tek ekranda birleştirildiğini belirten Eçözüm Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Refik Sarıtepe: “Online bankacılık alanında yaşanan gelişmelerin neticesinde artan ürün çeşitliliği ve online ürünlere kolay erişim sayesinde birçok firma farklı bankalarla çalışmaya başladı. Birden çok banka ile aynı anda çalışan firmalar için farklı bankalarda bulunan hesapların takibi, hesap hareketlerinin muhasebeleştirilmesi gibi süreçlerde sunduğumuz en büyük ve etkili çözüm NetEkstre olmuştu. Çünkü bu çözüm ile firmalar tüm bankalardaki hesaplarını tek panel üzerinden görüntüleyebiliyor, anlık raporlar alabiliyor ve işlemleri kolayca ERP/muhasebe sistemlerine aktarabiliyor. PosRapor ise farklı bankalarda fiziki ve sanal posu olan ve bu poslar üzerinden ödeme alan firmalar için sunduğumuz diğer bir çözümümüz oldu. Ürün ile firmalar tüm fiziki ve sanal poslarından gerçekleşen işlemleri tek ekran üzerinden anlık olarak takip edebiliyorlar” dedi.

Refik Sarıtepe: ‘Entegre olduğumuz banka sayısı 11’e ulaştı’

Fintech alanında çözümler üreten Eçözüm Bilgi Teknolojileri’nin açık bankacılık platformuna yeni ürünler ekleyerek geliştirmeye ve büyütmeye devam ettiklerinin altını çizen Sarıtepe şöyle konuştu: ‘’ Fiziki ve Sanal Pos Raporlama Sistemi “PosRapor”u kullanan kurumsal firmalarımızın sayısı her geçen gün artıyor. Kasım ayında 1 Milyon’dan fazla adet işlem gerçekleştirdik. 2021 yılının ilk 11 ayında ise 810 Milyon’dan fazla adet işlem raporlamasına ulaştık. Sistemimize son olarak Şekerbank’ı da dahil ettik ve bu sayede 11 farklı banka ile entegrasyonumuzu tamamladık. PosRapor’u da firmaların ihtiyaç ve talepleri neticesinde güncel teknolojiler ile geliştirdik ve üretimden perakendeye kadar tüm sektörlerdeki firmaların kullanabileceği bir ürün haline getirerek Eçözüm Bilgi Teknolojileri Açık Bankacılık Platformu’na dahil ettik. PosRapor kullanan işletmeler, ERP ve muhasebe programlarıyla kolay entegrasyon özelliği sayesinde operasyonel iş yükünden kurtuluyor, zaman ve iş gücü bakımından da önemli avantajlar elde ediyor.’’

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

PosRapor, 2021 Yılının İlk 11 Ayında 10 Milyon Adet İşlem Raporladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir