Uygun Fiyatlı Point Blank TG PlaySultan’dan Alınır!

Uygun Fiyatlı Point Blank TG PlaySultan’dan Alınır!
Uygun Fiyatlı Point Blank TG PlaySultan’dan Alınır!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PlaySultan, sevilen fps oyunu Point Blank’ın resmi dijital ürün satıcısıdır. PlaySultan’dan Point Blank oyuncularını sevindirecek bir haber geldi. Sınırlı süre için devam edecek olan kampanya ile birlikte Point Plank TG ürünlerini indirimli fiyatlar ile satın alabilirsiniz.

PlaySultan, 14 yılı aşkın tecrübesi ile Türkiye’de dijital ürün ve anahtar platformları arasında birinci sıradadır. PlaySultan, hem yurt içinde hem de yurt dışında pazarın en önemli isimlerinden bir tanesidir. PlaySultan, oyuncuların bir numaralı dijital ürün adresidir. PlaySultan’dan oyuncuları sevindirecek bir haber geldi. Sınırlı süre devam edecek kampanya ile birlikte Point Blank TG ürünlerini indirimli fiyattan satın almak için https://www.playsultan.com/point-blank-tg adresini ziyaret etmeyi unutmayın!

Point Blank Severler PlaySultan’da Birleşiyor!

Point Blank, 2008 yılında çıkış yapan çevrimiçi birinci şahıs nişancı tarzında bir oyundur. Zepetto tarafından geliştirilen oyun, Türkiye ve Azerbaycan’da Tam Games tarafından yayınlanmaktadır. Oyun tema olarak CT-Force ve Free Rebels arasındaki hayali olarak var olan savaşı konu almaktadır. Oyunda diğer oyuncularla rekabet etmeniz için rütbe sistemi vardır. Oyuna askeri öğrenci rütbesi ile başlarsınız. Oyunda ulaşabileceğiniz en yüksek rütbe ise mareşaldir. Oyunda maçlara girip tecrübe puanları elde ettikçe hem seviyenizi arttırırsınız hem de oyun puanı kasarsınız. Oyunda 11’den fazla mod ve birçok harita bulunmaktadır.

Point Blank, oynaması ve indirmesi tamamen ücretsiz bir oyundur. Oyunu oynayarak elde ettiğiniz oyun paraları ile çeşitli silahlar ve takviyeler satın alabilirsiniz. Bunun yanında oyunda eşsiz görüntüleri ve özellikleriyle gerçek para ile satın alınabilen silahlar, karakter ekipmanları, sandıklar ve takviyeler bulunmaktadır. Gerçek para yüklemesi ile satın alabileceğiniz eşyaların birimi Point Blank TG’dir. Point Blank TG yüklemek için en uygun fiyatlı ve en güvenilir adres şüphesiz PlaySultan’dır.  PlaySultan güvencesi ile anlık teslimat seçeneği ile dilerseniz  Point Plank TG satın alabilirsiniz. Point Blank TG Fiyatı adresine giderek e-pinlerinizi en hızlı ve en güvenilir şekilde kolayca satın alabilirsiniz. Sınırlı süreliğine devam edecek olan bu kampanyayı kaçırmamanızı tavsiye ederiz!

Uygun Fiyatlı Point Blank TG PlaySultan’dan Alınır!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir