Akbank Sanat’ta “Tasarım Fikir Kulübü

Akbank Sanat'ta “Tasarım Fikir Kulübü
Akbank Sanat'ta “Tasarım Fikir Kulübü
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akbank Sanat Özyeğin Üniversitesi/Mimarlık ve Tasarım Fakültesi iş birliğiyle tasarım disiplininin Türkiye’deki ve dünyadaki durumunu tartışmaya açan yeni söyleşi dizisi “Tasarım Fikir Kulübü” Aralık ayında devam ediyor.

Tasarımın, Türkiye’de bağımsız bir disiplin olarak özellikle endüstriyel tasarım, iletişim tasarımı, iç mimarlık ve çevre tasarımı gibi alanlardaki varlığını sürdürme çabası ve sanat, teknoloji, gastronomi gibi diğer alanlarla ilişkisi Tasarım Fikir Kulübü konuşmalarının odak noktasını oluşturuyor.  Türkiye’de alanında önde gelen fikir insanlarıyla beraber etkileşimli bir formatta gerçekleşecek paneller içeren yeni seminer serisi ile ülkemizdeki tasarım tartışmalarına yeni bir soluk getirilmesi hedefleniyor.

Tasarım Fikir Kulübü’nün Doç. Dr. Ayşe Hazar Köksal’ın moderatörlüğünü üstleneceği etkinliği Doç. Dr. Ebru Yetişkin ve Prof. Dr. Esra Aliçavuşoğlu katılımıyla 28 Aralık Çarşamba günü Akbank Sanat Beyoğlu’nda gerçekleşecek.

“Tasarım Sanatından Sanatın Tasarımına” başlığı ile yapılacak söyleşide izleyicilerden gelecek sorulara da yanıt verilerek etkileşimli bir tartışma formatı izlenecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Akbank Sanat’ta “Tasarım Fikir Kulübü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir