Arçelik Çalışanları, Perakende Günü’nde Sahada

featured
arcelik-calisanlari-perakende-gununde-sahada.jpg
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mükemmel müşteri deneyimine odaklanan Arçelik, tüm çalışanlarını yetkili servis ve bayilerinde müşterileri ve iş ortaklarıyla buluşturdu. 7 Eylül’de gerçekleştirdiği “Sahada Birlikteyiz” etkinliğiyle Arçelik, çalışanlarının doğrudan müşteri ile temasa geçerek elde ettiği geri bildirimlerle, müşteri deneyimini daha da ileriye taşımayı amaçlıyor.

 

Müşteri memnuniyetini işinin odağına alan Arçelik, sektöründeki öncü çalışmalarını sürdürüyor. 7 Eylül’ü “Perakende Günü” olarak kutlayan Arçelik, “Sahada Birlikteyiz” sloganıyla her kademeden 800’e yakın çalışanını, tüm Türkiye’deki Arçelik, Beko mağazaları ve yetkili servis noktalarında müşterileri ve iş ortakları ile buluşturdu.

 

Etkinlik, Arçelik çalışanlarının sahayı yakından deneyimleyerek, sorumlu marka ve fayda odaklılık konusunda müşterilerden geri bildirimler almasını amaçlıyor. Arçelik çalışanları, müşterilerin Perakende Günü’ne özel kampanyalarla karşılandığı bu özel günde, bayilerle birlikte en iyi deneyimi sunmak için çalıştı. 

   

İşimizin kalbinde müşterimiz var

 

Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, “İşimizin kalbinde her zaman müşterilerimiz yer alıyor. Türkiye’nin en uzak köşelerine kadar uzanan 3000’e yakın bayimiz ve 650 yetkili servisimizin başarımızda ve müşteri ile kurduğumuz sıcak bağda çok önemli bir rolü var. Her zaman müşterimize en iyi hizmeti sunmak, tüm uygulamalarımız, ürün ve hizmetlerimizle alanımızda öncü olmak için çalışıyoruz. Perakende Günü olarak ilan ettiğimiz 7 Eylül’de “Sahada Birlikteyiz’’ diyerek, servis ve bayilerimizde müşterilerimizle buluştuk. Sahada olduğumuz her an, müşterilerimizden aldığımız geri bildirimlerle bizi mükemmel bir müşteri deneyimi yaşatma hedefimize bir adım daha yaklaştırıyor” dedi.

 

Can Dinçer sözlerini şöyle sürdürdü: “Modern perakendecilik anlayışımız, sahada müşterilerimiz, iş ortaklarımız ve tüm şirket çalışanlarımız ile birlikte oluşturduğumuz sinerjiyle, sektörümüzde fark yaratarak çıtayı daha da yükseğe taşıyacağımıza inanıyorum.” 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Arçelik Çalışanları, Perakende Günü’nde Sahada

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir