Avusturyalı Nu Jazz Müzisyeni Waldeck 28 Ocak’ta Küçükçiftlik Park’a Geliyor!

Avusturyalı Nu Jazz Müzisyeni Waldeck 28 Ocak'ta Küçükçiftlik Park'a Geliyor
Avusturyalı Nu Jazz Müzisyeni Waldeck 28 Ocak'ta Küçükçiftlik Park'a Geliyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Swing, caz ve trip-hop’ı elektronik yaklaşımla ve kusursuz bir ahenkle birleştiren Avusturyalı sıradışı müzisyen Klaus Waldeck ile grubu 28 Ocak Cumartesi akşamı KüçükÇiftlik Park’a geliyor! Mutluluk veren, rahatlatıcı ve sakin melodileriyle çok sevilen Waldeck, kulaklarda yer eden Addicted, Memories, Make My Day, Quando Quando, Shala-Lala-La, Never Let You Go gibi şarkılarıyla öne çıkıyor. KüçükÇiftlik Park’ın kış sahnesinde URU organizasyonuyla düzenlenen Waldeck konserinin biletleri Biletix ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Kış döneminde kapalı mekâna geçiş yapan, şehrin rakipsiz eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park 28 Ocak 2023 Cumartesi akşamı, ahenkli melodileri ve sakin enerjisiyle kış aylarına bahar mutluluğu getiren Waldeck’i ağırlayacak.

Genellikle sahne adı Waldeck ile anılan Avusturyalı müzisyen Klaus Waldeck’in müzik hayatı altı yaşında piyano dersleri aldığı Viyana’da başladı ancak on beş yaşındayken bir Bechstein piyanosunu yeniden kablolarken parçalamasıyla müzik hayatı askıya alındı.

Hukuk fakültesini bitirdikten sonra telif hakkı avukatı olarak çalışan Waldeck, karşılaştığı bir dava ona, mevcut melodileri artık intihal sayılmayana kadar değiştirerek müzik üretmesi için ilham verdi. Çocukluğundan beri düşkün olduğu müzik kariyerine odaklanmak için hukuku tamamen bırakan Waldeck, tüm elektronik müzik ekipmanıyla

birlikte İngiltere’ye taşındı ve burada, halen birlikte yol almaya devam ettiği Joy Malcolm ve Brian Amos ile tanıştı.

1996’da ilk albümü Northern Lights’ı çıkaran Waldeck ile grubu, en büyük hiti Aquarius ile uluslararası alanda hızla ilgi topladı. 30 yıla yaklaşan kariyerlerinde çok sayıda albüm, EP ve tekli yayımlayan grubun şarkılarında bazen Joy Malcolm veya Brian Amos’un yumuşak vokalleri, bazen de sadece Klaus’un enstrümantal müzikleri yer alıyor.

URU organizasyonuyla KüçükÇiftlik Park’ın kışa özel olarak hazırlanan kapalı alanında gerçekleşecek konserin biletleri Biletix ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Avusturyalı Nu Jazz Müzisyeni Waldeck 28 Ocak’ta Küçükçiftlik Park’a Geliyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir