AXA Sigorta Başarılı Acenteleriyle Göbeklitepe’de Bir Araya Geldi

featured
axa-sigorta-basarili-acenteleriyle-gobeklitepede-bir-araya-geldi.jpg
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AXA Sigorta, konut ve işyeri yangın sigortaları kampanyasında başarılarıyla öne çıkan acenteleriyle 21-23 Ekim tarihlerinde Göbeklitepe’de buluştu. Gezide, arkeolojik dünya mirasının öne çıkan noktalarından Göbeklitepe’nin yanı sıra Şanlıurfa’nın önemli kültürel bölgeleri de ziyaret edildi.

 

Küresel bilgi birikimi, yenilikçi ürün ve hizmetleriyle Türkiye’de 130 yıldır sigorta sektörüne öncülük eden AXA Sigorta, sektörün sürdürülebilirliğinde önemli bir kanal olarak konumlandırdığı acenteleriyle çeşitli organizasyonlarda bir araya gelmeye devam ediyor. Türkiye ölçeğinde gerçekleştirdiği bölgesel acente ziyaretlerine ek olarak acenteler için farklı konseptlerde buluşmalar da düzenleyen AXA Sigorta, bu kez de Şanlıurfa’da bulunan önemli arkeolojik çalışmalardan Göbeklitepe’ye bir gezi düzenledi. 21-23 Ekim tarihlerinde gerçekleşen geziye, AXA Sigorta’nın 2021 yılındaki dönemsel konut ve işyeri yangın sigortaları kampanyası boyunca çalışmalarıyla öne çıkan, Türkiye’nin farklı illerinden acenteler katıldı. Ayrıca AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı Firuzan İşcan da buluşmada yer aldı.

 

Üç gün süren buluşmada acentelerle birlikte “tarihin sıfır noktası” olarak adlandırılan ve arkeolojik dünya mirasına ev sahipliği yapan Göbeklitepe kalıntıları, Balıklıgöl, Tarihi Çarşılar ile Arkeoloji ve Mozaik Müzesi gibi Şanlıurfa’ya ait kültürel noktalar ziyaret ederken, Sıra Gecesi’nde yöresel yemekler ve türküler eşliğinde keyifli vakit geçirdiler. 

  

AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan şunları söyledi: “AXA Sigorta olarak, Türkiye’de 130 yıldır sigorta sektöründe değer yaratıyoruz. Geliştirdiğimiz ürün ve hizmetleri müşterilerimizle buluşturmak, onların ilk elden tanıtılmasını sağlamak adına acentelerimiz zorlu bir görev üstleniyor. AXA Sigorta kalitesini yansıtmak adına üstlendikleri görevlerde onları desteklemenin aslında sektörümüzün sürdürülebilirliği açısından da önemli olduğunu düşünüyoruz. Dağıtım kanalımızla ilişkilerimizi kuvvetlendirmek için de onlarla sürekli temas halinde olmaya ve zaman zaman motive edici aktivitelerde bir araya gelmeye çalışıyoruz. Göstermiş oldukları performansla Göbeklitepe gezimize katılan acentelerimizin başarılarını tebrik ediyorum.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

AXA Sigorta Başarılı Acenteleriyle Göbeklitepe’de Bir Araya Geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir