Aydınlılar Senforock'la coştu

featured
aydinlilar-senforockla-costu.jpg
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıldönümünü birbirinden muhteşem etkiliklerle kutlamaya devam ediyor. Aytepe Amfi Tiyatro’da düzenlenen Musa Göçmen Senfoni Orkestrası konserine binlerce Aydınlı katıldı. Göçmen, Aydınlılarla kendilerini bir araya getiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Düzenlenen etkinliğe Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de katıldı.

Senforock projesiyle klasik müzikle rock müziği harmanlayan Musa Göçmen’in yönetimindeki orkestra seyircilerden büyük alkış aldı. Orkestra, Türk ve dünya rock müziğinin en güzel eserlerini seslendirdi.

 

Çerçioğlu: Cumhuriyet bir kadın devrimidir
 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Cumhuriyet bir kadın devrimidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Efendiler, yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz’ dediği akşamın üzerinden tam 100 yıl geçti. O günkü Cumhuriyet heyecanını bugün de yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Aydınlılar Senforock'la coştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir