EÜ’de “Piyano ve Düetler Konseri

EÜ'de “Piyano ve Düetler Konseri
EÜ'de “Piyano ve Düetler Konseri
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ege Üniversitesi (EÜ) Devlet Türk Musikisi Konservatuarı (DTMK) tarafından “Piyano ve Düetler” konseri düzenlendi. EÜ Konservatuar Etkinlik Salonunda gerçekleştirilen programda Doç. Dr. Süleyman Çağrıhan Erkan ve Ege Üniversitesi DTMK birinci sınıf öğrencileri Sendur Özanıt, Burak Uygun sahne aldı. Dinletiye, DTMK Müdürü Prof. Dr. Özge Gülbey Usta, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Dinleyicilerin beğeniyle izlediği konserde, piyanoda Doç. Dr. S. Çağrıhan Erkan, viyolinde Sendur Özanıt, klarnette Burak Uygun; “Sessiz Gece”, “Gel Ey Denizin Nazlı Kızı”, “Ruh, Beden ve Nefes”, “Zehretme Hayatı”, “Nikriz Longa” ve “Hicazkar Saz” eserlerini icra ettiler.

Lisans öğrencilerinin sahne tecrübesini kazanmaları gerektiğini ifade eden DTMK Müdürü Prof. Dr. Özge Gülbey Usta, “Lisans öğrencilerimiz konservatuar eğitimine belli bir altyapıya sahip şekilde geliyor. Öğrencilerimizi sahnede desteklemek ve beslemek gerekiyor. Herkes bu sahnede kendini göstermeli ve biz gurur duyarak alkışlamalıyız” diye konuştu.

Konserin sonunda, DTMK Müdürü Prof. Dr. Özge Gülbey Usta, katılımlarından dolayı Doç. Dr. Erkan, lisans öğrencileri Sendur Özanıt, Burak Ugun’a teşekkür belgelerini takdim etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

EÜ’de “Piyano ve Düetler Konseri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir