Ilgaz Belediyesi Kültür Gezileri devam ediyor

featured
ilgaz-belediyesi-kultur-gezileri-devam-ediyor.jpg
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ilgaz’da bayanlara yönelik olarak düzenlenen; 2022 yılında Konya iline yapılan Kültür Gezileri 2023 yılında Bursa ve Çanakkale ile devam ediyor. Geziler tamamen ücretsiz şekilde ve Ilgaz Belediyesi tarafından organize ediliyor.

Yapılan gezilere değinen Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ilgaz’ımızda 2022 yılında Konya iline gerçekleştirdiğimiz gezileri bu yıl Bursa ve Çanakkale ile devam ettiriyoruz.

İlçemizde; istediği her zaman geziye gitme imkanı bulamayan hanım kardeşlerimiz için düzenlediğimiz bu gezi Bursa ve Çanakkale illerine ve 2 günlük olarak planlandı.

Gezi aracı 1. Gün Bursa Emir Sultan ve Yeşil Türbe; Orhan ve Osman Gazi Türbeleri ile Üftade Camii, Kapalı Çarşı Gezisi ile Çanakkale’ye hareket edilecek olup 2. Gün Çanakkale ili gezilecektir. Gezimizde konaklama, kahvaltı, öğle yemeği ve dönüşte akşam yemeği ücretsiz olarak verilecektir.

İlk otobüs 2 Eylül 2023 Cumartesi akşamı saat 21.00’de hareket edecektir. Gezi kayıtlarımız devam etmektedir. Ilgaz’da ikamet eden 18 yaş üstü hanım kardeşlerimiz 0 376 416 10 03 numaralı belediye hattımızı arayıp kayıt olabilirler.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Ilgaz Belediyesi Kültür Gezileri devam ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir