Ocak Ayı Çocuklar İçin Çok Renkli Geçecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CBeebies, Ocak ayında okulöncesi çocukların gelişimlerine uygun, birbirinden eğlenceli ve eğitici içerikleri ekranlara getiriyor. Okulöncesi uzmanları tarafından çocukların temel kavramları kolayca anlamasına yönelik hazırlanan bu özel içerikler ekranlara renk katacak.

 

Newton Avenue

 

Okulöncesi çocukların temel matematik becerileri kazanabilmesi için hazırlanan Newton Avenue serisi, çocuklara şekil, sayı, işlem ve ölçüm gibi matematiksel kavramları akılda kalıcı şarkılar ve animasyonlar ile öğretiyor. 26 bölümden oluşan ve her biri 7 dakika süren bölümlerde; Freddie, Libby, Jayden ve Rio, matematik becerilerini kullanarak günlük problemlerini çözüyor. Hayatın içindeki matematiği keşfeden Newton Avenue, 3 Ocak Pazartesi 11:00’de Digiturk 161. kanalda ekranlara gelecek. 

 

Catie'nin Muhteşem Makineleri

 

CBeebies’in ralli sürücüsü Catie, okulöncesi izleyicilerine dünyanın en hızlı ve etkileyici makinelerini tanıtmak için sürücü koltuğuna geçiyor. Her biri 14 dakika olan 20 bölümde Catie; yarış araçlarını, inşaat araçlarını, raylı araçları, çiftlik araçlarını, su araçlarını, arazi ve sualtı araçları gibi çok çeşitli makineleri test ediyor. Catie’nin Muhteşem Makineleri, 3 Ocak Pazartesi günü saat 17:35’te Digiturk 161. kanalda çocuklarla inanılmaz makineleri test etmek için ekranlarda olacak.

 

Kit ve Pup

 

Sevimli iki zıt karakter Kit ve Pup, okulöncesi çocukları bilimin harika dünyasını keşfetmeye davet ediyor. Bu keyifli yolculukta; Kit ve Pup çocukların, dolu ve boş, iç ve dış, sessiz ve gürültülü gibi zıtlıkları anlamalarına yardımcı oluyor. Her biri 5 dakika olan ve 52 bölümden oluşan bu karma animasyon ve canlı aksiyon dizi serisi, çocukların yaratıcı düşünebilme konusunda becerilerini geliştiriyor. Bilimin büyüleyici dünyasını keşfetmek için 3 Ocak Pazartesi günü saat 11:05’te Digiturk 161. kanalda Kit ve Pup’a katılın.

 

Garden Tales

 

Garden Tales ile birbirinden renkli ve sevimli hayvanların maceraları, okulöncesi çocuklar için ekranlara geliyor. 24 bölümden oluşan serinin her bölümü doğal yaşamın güzelliklerini gözler önüne sererken hayvanların eğlenceli yaşamı çocukları harika bir yolculuğa çıkarıyor. Yüzmeyi öğrenirken kaybolan küçük bir ördek yavrusu, maceraya olan açlığı nedeniyle başını belaya sokan bir porsuk, step dansı yapabilen bir kırkayak ve dahası… Garden Tales, 3 Ocak Pazartesi günü saat 16:50’de Digiturk 161. kanalda ekranlara gelecek.

 

Gece Bahçesi

 

Çocukları eğlendirirken, onların ebeveynleri ile sakin ilişkiler kurması için hazırlanan Gece Bahçesi, 100 bölümden oluşuyor. Her bölüm, çocukların yatma zamanında ebeveynlere yardımcı olmak için ortamı yatıştırarak, bir uyku vakti hikayesi ile sona eriyor. Çekimlerinde çoğunlukla canlı aksiyon, kostüm ve bilgisayar animasyonların kullanıldığı seri, 1 Ocak Cumartesi saat 21:00’de ekranlara gelecek.

 

CBeebies ile Kış Tatili Kutlaması!

 

Ocak ayı CBeebies içerikleri, bu keyifli içeriklerle de sınırlı kalmıyor. Bluey, Dog Loves Books, Go Jetters, JoJo & Gran Gran, My Pet & Me: Teeny Tiny Creatures, Octonauts, Show Me Show Me, Swashbuckle çocukların kış tatillerinde güzel bir kutlama yapmak için 24 Ocak Pazartesi itibariyle her gün saat 12:30’da Digitürk 161. kanalda gelecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Ocak Ayı Çocuklar İçin Çok Renkli Geçecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir