Örümcek-Adam™ coşkusu TikTok’ta

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sony Pictures imzalı “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” filmi, 17 Aralık 2021'de vizyona girmeye hazırlanırken 1 milyardan fazla kullanıcıya ev sahipliği yapan Tiktok'u heyecan ağları sardı. 

Yaklaşık 50 milyardan fazla görüntülenme sayısıyla #spiderman, TikTok'taki en aktif hayran kitlelerinden birine sahip. Sunduğu birbirinden renkli özellik ve efektlerle hayranları bir araya getiren TikTok; film teorilerinin derinliklerine inmekten, yeni fragmanları tartışmaya ve küçük sürprizler içeren easter egg'leri keşfetmeye kadar çeşitli seçenekler sunuyor. Aynı zamanda kullanıcıların cosplay kostümlerini keşfedebildiği, makyaj videolarını izleyebildiği ve hatta en sevdikleri kahramanların bilinmeyen yönlerini keşfedebildiği platformda, Örümcek-Adam hayranları yeni kitlelerle tanışma fırsatı da buluyor. 

TikTok, Örümcek-Adam filminin vizyona girmesine günler kala, hayranların platformda daha fazla içerik üretebilmesi, etkileşimini artırabilmesi ve daha fazla eğlenebilmesi için yeni ipuçları da paylaşıyor. İşte, onlardan birkaçı! 

 

Daily Bugle TikTok hesabını takip edin

Gönüllü stajyer olarak Betty Brant ve Daily Bugle ekibine katılmak ister misiniz? Öyleyse ödüllü medya devi Daily Bugle’dan TikTok topluluğuna güncel ve çarpıcı haberler getirmeye yardımcı olabilirsiniz.

Eve DönüşYok Portal Efektiyle Örümcek-Adam’ın Çoklu Evrenlerine Adım Atın

Yeşil ekran kullanarak avuç içinizden portal açabilir ve yeni boyutlar yaratabilirsiniz! Kendizi Dr. Strange gibi hissedeceğiniz bu efekt, çok yakında TikTok’ta. 

Videolarınızı Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok müzikleriyle renklendirin 

İlerleyen günlerde, Eve Dönüş Yok soundtrack’i TikTok'ta kullanıma sunulacak. Filmin vizyona girişiyle videolarınızı bu müzikle renklendirebilirsiniz. 

 

Örümcek-Adam'ın Türkiye'deki hayranları, şimdiden TikTok'ta #SpiderManNoWayHome hashtag'inde buluşmaya ve makyajdan kostüme tüm platformu filmin heyecanıyla sarmaya başladı bile. 

Örümcek-Adam Eve Dönüş Yok, Aralık’ta dünyanın dört bir yanında vizyona girmeden TikTok'taki hayran topluluğuna katılın ve yeni içerikleri keşfedin! 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Örümcek-Adam™ coşkusu TikTok’ta

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir