Tempo BPO’dan güneş enerjisiyle doğaya katkı

featured
tempo-bpodan-gunes-enerjisiyle-dogaya-katki.jpg
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müşteri deneyimi yönetimi ve bilgi teknolojileri alanlarında hizmet veren iş süreçleri dış kaynak firması Tempo BPO, Batman ve Şanlıurfa lokasyonlarında artık sadece güneş enerjisinden üretilen elektriği kullanacak. Çevreci bir anlayışa sahip olan Tempo BPO, herhangi bir gaz salınımı yapmayan, doğayla dost olan bu enerji sistemini kullanarak doğaya katkı yapmayı hedefliyor.

 

Uçtan uca hizmet veren, inovatif yaklaşımlarla müşteri deneyimi yönetimi ve bilgi teknolojileri sunan Tempo BPO, Batman ve Şanlıurfa lokasyonlarında artık sadece güneş enerjisinden üretilen elektriği kullanacak. Şanlıurfa’da iki, Batman’da bir lokasyonda olmak üzere toplamda 750 çalışan kapasitesinin bulunduğu, 4 bin metrekarelik alanın elektriği güneş enerjisiyle sağlanacak. Doğal ve doğa dostu olan bu enerjiyi kullanmaya başlayan Tempo BPO, böylece kullanacağı elektriği zararlı gaz üretmeden temin ederek çevreye bir katkı sağlamayı hedefliyor. 

 

Doğaya ve yeşile saygılı bir sisteme geçildi

Çevre dostu güneş enerjisine geçmiş olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Tempo BPO CEO’su Taylan Akalın, şunları söyledi:

“Yenilenebilir enerjiler arasında yer alan bu enerji sistemleri sadece güneş ile çalışıyor. Herhangi bir gaz salınımı yapmadığı için de doğaya zarar vermiyor. Doğaya ve yeşile saygılı, karbon ayak izini en aza indiren bu sistemi artık Batman ve Şanlıurfa lokasyonlarımızda kullanacağız. Bu lokasyonlarımızın elektriği sadece güneş enerjisiyle sağlanacak. Çevre dostu bir şirket olarak bu kararımızı hayata geçirmiş olmaktan dolayı çok mutluyuz.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tempo BPO’dan güneş enerjisiyle doğaya katkı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir