Torbalı Roman Buluşması

featured
torbali-roman-bulusmasi.jpg
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

5 Mayıs’ta Roman vatandaşların yoğun yaşadığı Çaybaşı Mahallesi’nde gerçekleşen Hıdırellez etkinliğinde yoğun yağışın olması nedeniyle yeterince eğlenemediklerini Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’e iletip, bir şenlik talep eden Roman vatandaşları kırmayan Torbalı Belediyesi, dün büyük bir şenlik düzenledi

Sosyal ve kültürel çalışmalarını havaların ısınmasıyla artıran Torbalı Belediyesi, Çaybaşı Mahallesi’nde Roman Buluşması düzenledi. 5 Mayıs’ta mahallede gerçekleşen Hıdırellez etkinliğinde yoğun yağışın olması nedeniyle yeterince eğlenemediklerini Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’e iletip, bir şenlik talep eden Roman vatandaşları kırmayan Torbalı Belediyesi, dün büyük bir şenlik düzenledi. Sevilen şarkıcı Emre Övek’in konser verdiği etkinlikte Roman Ateşi de dans gösterileri ile yer aldı. Öte yandan seçim çalışmaları nedeniyle Torbalı’da olan CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan’ın da katıldığı şenlikte Roman vatandaşlar gönüllerince gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

BAŞKAN TEKİN: YARIM KALAN ATEŞİ YAKTIK

Çaybaşı’nın yanı sıra, Yazıbaşı, Kuşçuburun ve ilçe merkezinden de yoğun katılımın olduğu Roman Buluşması’nda coşku adeta tavan yaptı. Öte yandan enlikte yoğun ilgi gören CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, 13.Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimleri kazanması durumunda, Çaybaşı’ya yıllardır verilmeyen tapuları için de söz verdi. Şenliğin sonuna kadar vatandaşlarla bir arada olan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Hıdırellez’de yağmur nedeniyle yarım kalan ateşimizi Emre Övek konseri ve Roman Ateşi Grubu’nun dans gösterisi ile yeniden yaktık. Bu eğlenceli buluşmaya katılan tüm vatandaşlarımıza, bu güzel akşamda bizleri yalnız bırakmayan CHP İzmir Milletvekilimiz Murat Bakan’a, İlçe Başkanımız Övünç Demir’e teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Torbalı Roman Buluşması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir