Vodafone’dan Yeni Yıl Kampanyası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vodafone, müşterilerinin yeni yıl alışverişlerine özel kampanya düzenliyor. Vodafone’un Aralık kampanyasında Xiaomi Mi Band6 akıllı bileklik, JBL T125 Bluetooth kulaklık ve TCL L7 32 GB akıllı telefon gibi yeni yıla özel seçili teknolojik cihazlarda tarifeye ek peşin fiyatına 12 ayda ödeme fırsatı sunuluyor.

 

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine dijital dünyada kazandıran fırsatlar sunmaya devam ediyor. Vodafone’un yeni yıl kampanyasında akıllı telefondan Bluetooth kulaklığa pek çok üründe cazip indirimler yapılıyor.

 

Vodafone, 22 Aralık – 11 Ocak arasında, yeni yıla özel seçili teknolojik cihazlarda tarifeye ek peşin fiyatına 12 ayda ödeme fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında sunulan ürünler arasında Xiaomi Mi Band6 akıllı bileklik, JBL T125 Bluetooth kulaklık ve TCL L7 32 GB akıllı telefon gibi cihazlar yer alıyor. Bununla birlikte, Vodafone’dan Tecno Pova 128 GB akıllı telefon alanlara 219 TL değerindeki Tecno Earbuds kulaklık hediye ediliyor. Ek olarak, yıl sonuna kadar, Apple, Samsung, Xiaomi, JBL gibi popüler markaların akıllı saat ve Bluetooth kulaklık gibi ürünlerinde 372 TL’ye varan indirimler sunuluyor. 

 

Kampanyayı değerlendiren Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Bülent Hancıoğlu, şunları söyledi:

 

“Vodafone olarak, müşterilerimizin teknoloji alışverişlerine özel sunduğumuz avantajlarla her zaman yanlarında olmaya devam ediyoruz. Gerek mağazalarımızdan gerekse online kanallarımızdan müşterilerimizin her tür teknoloji ihtiyacına yönelik kampanyalar düzenliyoruz. Yeni yıla özel kampanyamızda da akıllı telefondan Bluetooth kulaklığa pek çok ürünü indirimli fiyatlarla sunuyoruz. Geleceğin teknolojilerine bugünden sahip olmak isteyenleri Vodafone’a davet ediyor, herkesin yeni yılını kutluyoruz.”

 

Ücretsiz tamir hizmeti

 

Aralık ayında Vodafone’dan alınan tüm akıllı telefonlarda ekran kırılması ve hasarlarına karşı ücretsiz tamir hizmeti içeren Ekranım Güvende paketi 12 ay boyunca hediye ediliyor. Bu paketle müşteriler bedeli 3 bin TL’ye varan bir hizmeti ücretsiz alabiliyor.

 

Bütünleşik kanal deneyimi

 

Vodafone müşterileri, 150 pilot mağazada başlatılan bütünleşik kanal deneyimini mümkün kılan kişisel dijital asistan TOBi sayesinde online’a özel cihaz ve kampanyalara mağazalardan da ulaşabiliyor. Müşteriler, beğendikleri ürünleri mağazalardan satın alabildikleri gibi, online mağazada yer alan daha çeşitli ürün yelpazesinden bir ürün tercih edebiliyor ve bu ürünlerin istedikleri adrese teslim edilmesini talep edebiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Vodafone’dan Yeni Yıl Kampanyası

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir